وکالت و مشاورهوکیل سایبری

مشاوره با بهترین وکیل جرایم رایانه ای

بهترین وکیل جرایم رایانه ای وکیل طباطبایی

بهترین وکیل جرایم رایانه ای از جمله وکلای حقوقی متخصص به شمار آمده که در حوزه جرایم رایانه ای مانند کلاهبرداری اینترنتی، هک، نقص حریم خصوصی و… دارای تخصص است.

وکیل جرایم رایانه ای متبحر و حرفه ای قادر است موکلان خویش را در کلیه مراحل رسیدگی به پرونده از جمله مشاوره حقوقی، مراحل اجرای حکم، دفاع در دادگاه و… همراهی و کمک نماید. به طور کلی وکیل جرایم رایانه ای در حوزه فناوری اطلاعات و حقوق رایانه تخصص بالایی دارد. چنین وکیلی با مقررات و قوانین مرتبط با جرایم رایانه ای آشنایی داشته و این توانایی را دارد تا موکلان خود را تا رسیدن به حقوق قانونی‌شان یاری نماید.

بر همین اساس چنانچه درگیر پرونده‌های مربوط به جرایم رایانه ای هستید و یا از شما شکایتی در این باره گردیده است می توانید مشاوره‌های لازم را از یک وکیل جرایم رایانه ای متبحر و مجرب دریافت نمایید. وکیل سایبری حرفه‌ای شما را در دفاع از حقوق خود کمک کرده و بدین ترتیب از اعمال مجازات‌های سنگینی از جمله جزای نقدی، حبس، انفصال از خدمات دولتی و… پیشگیری می کند.

در این مقاله قصد داریم به بررسی بیشتر جرایم رایانه ای و مجازات هایی که در پی دارد پرداخته و اطلاعاتی درباره وظایف و ویژگی‌های بهترین وکیل جرایم رایانه ای خدمت شما ارائه نماییم.

بررسی جرایم رایانه ای

جرایم رایانه ای از جمله جرایمی است که توسط شبکه‌های اینترنتی یا رایانه انجام می گیرد. اینگونه جرایم از طیف گسترده‌ای برخوردار هستند و شامل مواردی مانند دسترسی غیر مجاز، انتشار اطلاعات نادرست، سرقت اطلاعات، بروز اختلال در عملکرد شبکه‌های رایانه ای، تخریب داده‌ها و… است.

با توجه به جایگاه و اهمیت بالای فضای مجازی و اثراتی که جرایم رایانه ای بر امنیت و اقتصاد کشور دارد، مبارزه با چنین جرایمی بسیار مهم است. دولت و دیگر نهادهای مسئول در تلاش هستند تا با اتخاذ تمهیدات ویژه از بروز چنین جرایمی پیشگیری نمایند. بر همین اساس برای مجازات‌های رایانه ای و سایبری مجازات‌های سنگینی را وضع کرده‌اند. افرادی که درگیر چنین پرونده‌هایی هستند بایستی حتماً با بهترین وکیل جرایم رایانه ای مشورت کرده و مشاوره‌های حقوقی لازم را از ایشان دریافت کنند.

آشنایی با بهترین وکیل جرایم رایانه ای

مجازات جرایم رایانه ای

بر اساس ماده ۱ قانون جرایم رایانه ای چنانچه شخصی به شکل غیر مجاز به سامانه‌ها یا داده‌های مخابراتی یا رایانه ای که حفاظت شده توسط تدابیر امنیتی هستند دسترسی پیدا کند به مجازات حبس از ۹۱ روز الی یک سال و یا پرداخت جزای نقدی از مبلغ ۵ میلیون ریال الی ۲۰ میلیون ریال و یا هر دو محکوم می گردد.

جرایم رایانه ای و انواع آن

جرایم رایانه ای اغلب توسط افراد فعال در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی صورت می گیرد. ارتکاب این جرایم باعث آسیب رساندن به افراد، دولت و سازمان‌ها می شوند. بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مورد این نوع از جرایم فعالیت می کند. بر همین اساس می توان این جرایم را در سه گروه تقسیم بندی کرد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

کلاهبرداری رایانه ای

چنانچه از رایانه به منظور فریب سازمان‌ها یا افراد جهت به دست آوردن اطلاعات یا پول استفاده شود در واقع کلاهبرداری رایانه ای صورت گرفته است. مواردی مانند سرقت هویت، جعل، کلاهبرداری اینترنتی، فیشینگ، جاسوسی رایانه ای و… از جمله این جرائم به شمار می آیند. بهترین وکیل جرایم رایانه ای می تواند در پرونده های کلاهبرداری رایانه ای به شما کمک کند.

خرابکاری رایانه ای

بهره‌گیری از رایانه به منظور صدمه رساندن به سیستم‌ها، شبکه‌ها یا داده‌ها تحت عنوان خرابکاری رایانه ای معروف است. مواردی مانند صدمه زدن به داده‌ها، حمله هکری، اختلال در شبکه‌ها، کلاهبرداری رایانه ای، انتشار بدافزار یا ویروس و… را شامل می شود. با توجه به سنگین بودن جرایم رایانه ای مشاوره با بهترین وکیل جرایم رایانه ای امری ضروری است.

جاسوسی رایانه‌ ای

بهره‌گیری از رایانه به منظور جمع آوری اطلاعات خصوصی یا محرمانه تحت عنوان جاسوسی رایانه ای به شمار می آید که جرایمی از جمله جاسوسی صنعتی، سرقت اطلاعات، رصد ارتباطات و… را شامل می شود.

البته جرایم رایانه ای را علاوه بر دسته‌بندی‌های فوق می توان با توجه به انگیزه مجرم، صدمات وارد شده به قربانی و روش انجام جرم در دسته‌بندی‌های دیگری نیز تعریف کرد. بهترین وکیل جرایم رایانه ای میتواند در امر جاسوسی رایانه ای به بهترین شکل شما را یاری رساند و وکیل و مشاور خوبی برای شما باشد.

بهترین وکیل جرایم رایانه ای تهران

چگونگی تعیین مجازات جرایم رایانه ای

در قانون مجازات اسلامی ایران بر اساس پنجمین کتاب تعزیرات در فصل نهم، از ماده ۷۲۹ الی ۷۸۳ به مجازات جرایم رایانه ای پرداخت شده است. در مواد فوق بر اساس نوع جرم، میزان آسیب وارد شده و دیگر عوامل، مجازات‌های مختلفی جهت مرتکبان جرایم رایانه ای تعیین گردیده است.

نوع جرم: جرایم رایانه ای از جمله کلاهبرداری در مقایسه با دیگر جرایم از مجازات‌های سنگین‌تری برخوردار است.

میزان آسیب وارد گردیده: با توجه به آسیب وارد شده به نظام اقتصادی کشور یا اشخاص مجازات شخص مرتکب نیز به مراتب شدیدتر خواهد بود.

سوء نیت و هدف مرتکب: چنانچه شخص مرتکب با آگاهی و علم اقدام به ارتکاب جرم نماید، مجازات‌های شدیدتری برای وی در نظر گرفته خواهد شد.

تعدد جرم: چنانچه شخص مرتکب به چندین جرم رایانه ای محکوم شود با توجه به قانون تشدید مجازات مرتکبان کلاهبرداری، اختلاس و ارتشاء به مجازات‌های سنگین‌تری محکوم خواهد شد.

سابقه کیفری: مرتکب جرایم رایانه ای چنانچه از سابقه کیفری برخوردار باشد به مراتب با مجازات شدیدتری روبرو خواهد بود. بهترین وکیل جرایم رایانه ای قادر است با ارائه مدارک و دلایل محکمه پسند، تخفیف‌هایی را در مجازات‌های در نظر گرفته شده و همچنین لغو مجازات‌های تبعی برای متهم کسب کند.

مصادیق جرایم رایانه ای

بر اساس قانون جرایم رایانه ای تصویب شده در سال ۱۳۸۸ مصادیق جرایم رایانه ای موارد مختلفی را به شرح زیر شامل می شود.

  • جاسوسی رایانه ای
  • جعل رایانه ای
  • هتک حیثیت و انتشار اطلاعات و اخبار کذب
  • انتشار موارد آموزشی غیر مجاز
  • فعالیت علیه عفت و اخلاق عمومی جامعه
  • اختلال در سامانه‌های اینترنتی
  • ورود غیر مجاز و هک سامانه‌های مخابراتی و رایانه ای و شنود غیر مجاز آنها
مشاوره با بهترین وکیل جرایم رایانه ای

ضرورت بهره‌مندی از راهنمایی‌های بهترین وکیل جرایم رایانه ای

برای فرد مرتکب به جرایم رایانه ای معمولاً مجازات‌های سنگینی مانند جزای نقدی، حبس و حتی اعدام در نظر گرفته می شود. بر همین اساس کسب مشورت با بهترین وکیل جرایم رایانه ای می تواند نقش به سزایی در کاهش مجازات و دفاع از متهم داشته باشد. مردم طبیعتاً در خصوص قوانین جاری دارای اطلاعات کافی و جامع نیستند، اما یک وکیل جرایم رایانه ای مجرب آگاهی کاملی در خصوص قوانین و مقررات اینگونه جرائم دارد.

وکیل با توجه به این آگاهی می تواند بهترین دفاعیه را از موکل خود داشته و از وی در برابر قانون و مجازات‌های احتمالی دفاع نماید. چنین وکیلی آشنایی کاملی با روند رسیدگی با جرایم رایانه ای داشته و می تواند عملکرد موثری در دادگاه داشته و در نهایت مسیر پرونده را به نفع موکل خود تغییر دهد. وکیل جرایم رایانه ای متخصص قادر است موکل خود را در کلیه مراحل رسیدگی به پرونده مانند دادرسی، تحقیقات مقدماتی و اجرای حکم یاری و همراهی نماید. با توجه به این همراهی موکل می تواند با آرامش خاطر بیشتری از حقوق خود آگاهی پیدا کرده و مراحل رسیدگی به پرونده را طی نماید.

مزیت‌های بهره‌مندی از وکیل جرایم رایانه ای

مشاوره با بهترین وکیل جرایم رایانه ای دارای مزایای بسیاری برای موکل خواهد بود که از جمله آنها می توان به کاهش مجازات‌های تعیین شده، حفظ منافع و حقوق فرد، افزایش شانس موفقیت در کلیه مراحل رسیدگی به پرونده و… اشاره کرد. بر همین اساس پیشنهاد می شود در صورتی که درگیر پرونده‌های جرایم رایانه ای شده‌اید حتماً در اولین فرصت با یک وکیل جرایم رایانه ای حرفه‌ای مشورت نمایید.

ویژگی‌های بهترین وکیل جرایم رایانه ای

یک وکیل جرایم رایانه ای خوب و توانمند قادر است مسائل پرونده را به صورت درست و منطقی در دادگاه حل نماید. از دیگر ویژگی‌های چنین وکیلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بهره‌مندی از تخصص و دانش بالا

وکیل جرایم رایانه ای بایستی در خصوص مقررات و قوانین جرایم رایانه ای از تجربه و دانش بالایی برخوردار باشد. با توجه به اینکه این قوانین دائم در حال تحول و تغییر هستند وکیل نیز بایستی دارای اطلاعات به روز در این زمینه باشد.

دارای تجربه و سوابق درخشان

تجربه و تبحر در پرونده‌های جرایم رایانه ای از جمله ویژگی‌های وکیل جرایم رایانه ای است که بر اساس آن می تواند نسبت به چالش‌های پرونده درک بهتری داشته و بهترین دفاعیه را از موکل خود ارائه دهد.

برخورداری از مهارت‌های ارتباطی

بهترین وکیل جرایم رایانه ای می تواند به صورت موثر و مناسبی با مقامات قضایی، موکل و دیگر افراد مرتبط با پرونده ارتباط برقرار نماید.

برخورداری از مهارت‌های تحلیلی

وکیل جرایم رایانه ای مجرب از توانایی تحلیل موثر اطلاعات فنی برخوردار بوده و قادر است دفاعیه مناسبی را از موکل خود داشته باشد.

بهره‌مندی از مهارت‌های مذاکره

وکیل متخصص در جرایم رایانه ای دارای توانمندی در خصوص مذاکره با مقامات قضایی است تا بدین گونه بتواند توافقاتی موثر را برای موکل خود به دنبال داشته باشد.

ویژگی‌های دیگری از جمله داشتن اخلاق حرفه‌ای، تعهد به موکل، رازداری، معتمد بودن و حفاظت از اسرار موکل لازمه یک وکیل جرایم سایبری خوب است.


مهمترین وظایف وکیل جرایم رایانه ای

وکیل جرایم رایانه ای حرفه‌ای با توجه به دانش و علم بالایی که در خصوص این جرایم دارد از کلیه زمینه‌های حقوقی آن آگاه بوده و تا جای ممکن از این دانش جهت انجام وظایف خود بهره می گیرد. از جمله وظایف وکیل جرایم رایانه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه مشاوره‌های حقوقی لازم به موکل
  • بررسی پرونده
  • جمع آوری ادله دفاعی
  • جمع آوری اسناد و مدارک
  • حضور مستمر و منظم در کلیه جلسات دادگاه
  • طرح دعاوی حقوقی
  • اقدامات لازم جهت جبران خسارات
  • اعتراض به احکام صادر شده از سوی دادگاه
  • ارائه دفاعیه مناسب و قوی در دادگاه
  • درخواست به منظور صدور حکم تامین خواسته

جرایم رایانه ای دارای ماهیت پیچیده و نوظهوری هستند، بر همین اساس وکلای متخصص در این زمینه بایستی از دانش فنی و حقوقی بالایی برخوردار باشند تا روند پرونده در مسیر موفقیت قرار بگیرد.

چگونگی بررسی پرونده توسط وکیل جرایم رایانه ای

بهترین وکیل جرایم رایانه ای جهت بررسی و پیگیری پرونده در اولین قدم با موکل خود ملاقات داشته و اقدام به دریافت اطلاعات اولیه از وی می نماید. اطلاعات فوق مواردی از جمله زمان و تاریخ وقوع جرم، شرح جرم، مکان وقوع آن، سازمان‌ها و افراد درگیر و شواهد و مدارک موجود را شامل می شود.

وکیل پس از اینکه اطلاعات اولیه را از موکل دریافت کرد اقدام به بررسی شواهد و مدارک موجود مانند گزارش کارشناس، گزارش پلیس، فایل‌های کامپیوتری، پیام‌های الکترونیکی و… می نماید. در قدم بعدی وکیل با توجه به دانش و اطلاعاتی که در خصوص قوانین و مقررات مربوط به جرم دارد به بررسی این امر می پردازد که آیا جرمی به وقوع پیوسته است یا خیر.

از وظایف بسیار مهم بهترین وکیل جرایم رایانه ای اطلاع از مجازات‌های قانونی در ارتباط با جرم‌های سایبری است. بدین ترتیب وکیل با توجه به دانشی که از تبصره‌ها و قوانین این جرایم دارد قادر است دفاعیه مناسبی را از موکل خود داشته باشد. وکیل جرایم رایانه ای همچنین با توجه به تجاربی که از پرونده‌های مشابه به دست آورده است می تواند پرونده را در مسیر موفقیت قرار دهد. دفاعیاتی که وکیل از موکل خود خواهد داشت شامل درخواست تعلیق اجرای مجازات، درخواست برائت، درخواست تخفیف مجازات و اعاده دادرسی است.

حق الوکاله وکیل جرایم رایانه ای

حق الوکاله یا هزینه وکیل جرایم رایانه ای در کشورمان با توجه به عوامل مختلفی تعیین می گردد که عبارتند از:

نوع جرم

جرایم رایانه ای طیف گسترده‌ای را شامل می شوند که برخی از آنها مانند کلاهبرداری اینترنتی نسبت به دیگر جرایم دارای پیچیدگی‌های بیشتری است. بر همین اساس حق الوکاله بیشتری را برای انجام دفاعیات و رسیدگی پرونده می طلبد.

میزان پیگیری

چنانچه پرونده جرایم رایانه ای در طول دادرسی به مراحل بالاتری برسد در نتیجه از حق الوکاله بیشتری برخوردار خواهد بود.

تخصص و تجربه وکیل

وکلای مجرب و حرفه‌ای که در خصوص جرایم رایانه ای از سابقه درخشانی برخوردار هستند اغلب هزینه بیشتری را به این منظور دریافت می کنند.

موقعیت مکانی

حق الوکاله وکلای جرایم رایانه ای معمولاً در شهرهای بزرگ بیشتر از شهرهای کوچک است.

سخن پایانی

با پیشرفت اینترنت و دنیای الکترونیکی شاهد افزایش جرایم سایبری هستیم. با توجه به اینکه اینگونه جرایم در شهرهای بزرگ بیشتر رخ می دهند طبیعتاً حق الوکاله بهترین وکیل جرایم رایانه ای نیز بیشتر از شهرهای کوچک خواهد بود. مشاوره با بهترین وکیل جرائم رایانه ای از مهمترین اموری است که به افراد درگیر در چنین پرونده‌هایی کمک می کند تا بهترین دفاعیه را از حقوق خود داشته و از مجازات‌های مختلفی مانند جزای نقدی، حبس و… در امان باشند.

بر همین اساس توصیه می شود به محض اینکه درگیر چنین پرونده‌های قضایی شده‌اید با توجه به پیچیدگی رسیدگی و بررسی پرونده‌ها، در اولین فرصت حتما با بهترین وکیل جرائم رایانه ای مشورت نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *