وکیل سایبری

نماد شایستگی و اعتماد

تماس با وکیل سایبری

09306734250 - 021-28427137

info@vakiltabatabaee.ir
جستجو کردن

مشاوره با وکیل سایبری آنلاین و حضوری

مشاوره با وکیل سایبری
اشتراک گذاری مقاله

مشاوره با وکیل سایبری به صورت آنلاین و حضوری

مشاوره با وکیل سایبری یک راهکار مؤثر و ساده برای دستیابی به راه‌حل‌های قانونی است. با توجه به پیشرفت فناوری و افزایش خدمات آنلاین، این روزها امکان برقراری ارتباط با وکلای متخصص و کارشناسان حقوقی به صورت غیر حضوری فراهم شده است. مشاوره اینترنتی نوعی سرویس حقوقی آنلاین است که برای ارائه خدمات حقوقی از طریق پیام رسان‌ها، وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف انجام می‌شود.

با استفاده از این سرویس افراد می‌توانند با وکلای متخصص و مشاوران حقوقی با تجربه ارتباط برقرار کنند و سؤالات حقوقی خود را مطرح کنند. وکلای متخصص نیز راهنمایی‌های لازم را به موکلان خود ارائه می‌دهند و به آن ها کمک می‌کنند تا یک راهکار قانونی برای حل مشکلات مطرح شده پیدا کنند.

چنانچه شما عزیزان نیاز دارید از طریق مشاوره با وکیل سایبری، مشکلات حقوقی خود در حوزه فناوری دیجیتال را مطرح کنید، می‌توانید از طریق پیام رسان‌های اجتماعی مانند تلگرام، واتساپ، ایمیل، ایتا و … در نهایت مشاوره تلفنی با وکیل طباطبایی دریافت کنید.

مشاوره آنلاین با وکیل سایبری

در سال‌های گذشته مراجعه به دفتر وکیل برای دریافت مشاوره حقوقی تنها راهی بود که متقاضیان می‌توانستند از آن استفاده کنند. اما از وقتی که اینترنت به صورت امروزی گسترش و توسعه پیدا کرده، اغلب افراد به جای صرف کردن وقت برای مراجعه حضوری به دفتر وکالت، ترجیح می‌دهند با وکلای متخصص به صورت آنلاین مشاوره داشته باشند. مشاوره آنلاین با وکیل از طریق روش‌های متعددی انجام می‌شود که در این قسمت به آن ها اشاره می‌کنیم.

مشاوره با وکیل سایبری از طریق پیام رسان‌ها

بعضی از افراد به جای مشاوره تلفنی یا تماس تصویری ترجیح می‌دهند با وکیل اینترنتی چت کنند. یعنی از طریق ارسال پیام متنی و نوشتن موضوع پرونده، مشاوره‌های حقوقی از وکیل دریافت نمایند. افرادی که به مخفی ماندن هویتشان اهمیت می‌دهند، بیشتر از این روش استفاده می‌کنند.

چنانچه تمایل به دریافت مشاوره اینترنتی از طریق پیام رسان‌های اجتماعی را دارید، می‌توانید با شماره‌هایی که در دو سایت : وکیل طباطبایی و وکیل سایبری موجود است، تماس حاصل فرمایید و پس از پرداخت هزینه با وکلای متخصص این مجموعه ارتباط بگیرید.

مشاوره با وکیل سایبری تلفنی

مشاوره تلفنی نیز یکی دیگر از روش‌هایی است که مراجعه کنندگان به دفاتر وکالت می‌توانند از آن استفاده کنند. معمولاً در این گونه مواقع متقاضیان درخواست خود را برای مشاوره تلفنی اعلام می‌کنند و پس از پرداخت هزینه، زمان و موعد مشاوره به آن ها اعلام می‌شود.

اگر از طریق سایت وکیل طباطبایی اقدام کنید، مدت زمان مشاوره تلفنی شما ۲۰ دقیقه خواهد بود. توجه داشته باشید که هنگام مشاوره تلفنی به صورت واضح و شفاف موضوع پرونده را مطرح کنید و فقط درباره اصل موضوع صحبت کنید تا بتوانید در مدت زمان مشاوره، راهکارهای قانونی و پاسخ سؤالات خود را از وکیل بگیرید. صحبت درباره مسائل حاشیه‌ای کمک چندانی به شما نمی‌کند و نمی‌تواند برای پیدا کردن راه حل فایده‌ای داشته باشد.

مشاوره با وکیل سایبری تماس تصویری

مشاوره آنلاین حقوقی به صورت تماس تصویری و ارسال صوت هم امکان‌پذیر است. اگر متقاضیان بخواهند با وکیل تماس تصویری بگیرند، می‌توانند از طریق شبکه‌های اجتماعی این کار را انجام دهند. معمولاً وکلای متخصص در اغلب پیام رسان‌های اجتماعی اکانت دارند و از این طریق با متقاضیان ارتباط می‌گیرند. وکیل طباطبایی نیز این امکان را برای متقاضیان فراهم کرده است.

مشاوره با وکیل سایبری حضوری

مشاوره با وکیل دعاوی اینترنتی به صورت حضوری نیز یک روش جایگزین برای اخذ وکیل است. کسانی که نمی‌توانند از پس پرداخت حق الزحمه وکیل بر بیایند، می‌توانند برای حل مشکلات حقوقی خود مشاوره حضوری بگیرند. به این صورت متقاضیان یک یا دو جلسه به دفتر وکیل مراجعه می‌کنند و بر اساس مدت زمان مشاوره هزینه آن را پرداخت می‌کنند. با توجه به مدت زمان مشاوره، نوع و پیچیدگی جرم و یک سری از مسائل دیگر، هزینه مشاوره با وکیل سایبری تغییر می‌کند.

مزایای مشاوره با وکیل سایبری

مشاوره حضوری و غیرحضوری با وکیل دارای مزایای بسیاری است که در این قسمت به آن ها اشاره می‌کنیم.

مشاوره با وکیل سایبری آنلاین

کاهش هزینه‌ها

اولین و مهم‌ترین مزیتی که مشاوره با وکیل سایبری دارد، کاهش هزینه‌ها است. در مقایسه با گرفتن وکیل، دریافت مشاوره هزینه کمتری برای متقاضیان در بردارد. از طرف دیگر اگر مشاوره به صورت غیر حضوری باشد، هزینه آن نسبت به هزینه مشاوره حضوری کمتر است. افرادی که بخواهند از خدمات حقوقی بهره ببرند به صورت آنلاین قدرت انتخاب بیشتری برای تعیین وقت و قیمت مشاوره دارند. همچنین دردسرهای مربوط به سفر و رفتن به دفتر وکالت را ندارند. به این صورت می‌توانند در زمان خود نیز صرفه‌جویی کنند. این افراد فقط یک هزینه ثابت که برای مشاوره حقوقی آنلاین مشخص شده را پرداخت می‌کنند.

مشاوره فوری

دسترسی آسان و سریع به مشاور حقوقی یکی از مزایای مشاوره آنلاین است. به این صورت متقاضیان خیلی راحت با استفاده از شبکه‌های اجتماعی به وکیل مورد نظر خود متصل می‌شوند و در هر زمان که بخواهند، راهکار و مشاوره دریافت می‌کنند. معمولاً دفاتر حقوقی مانند دفتر وکیل طباطبایی که مشاوره آنلاین ارائه می‌کنند در تمام روزهای هفته و ساعت‌های شبانه روز، امکان برقراری ارتباط آنلاین را با متقاضیان فراهم کرده‌اند. بنابراین مشاوره آنلاین به صورت ۲۴ ساعته و فوری است.

دریافت خدمات متنوع

مشتریان از طریق مشاوره با وکیل سایبری به صورت آنلاین می‌توانند خدمات متنوعی دریافت کنند. این افراد خیلی سریع به یک وکیل متخصص به پرونده خود متصل می‌شوند و خدمات حقوقی گوناگون را با توجه به تجربه و دانش وکیل مورد نظر دریافت می‌کنند.

حفظ حریم خصوصی

ناشناس ماندن یکی از خواسته‌های اصلی متقاضیان و افرادی است که به وکیل مراجعه می‌کنند. این افراد اغلب بدون اینکه در دفتر وکیل حضور پیدا کنند به صورت آنلاین مشاوره می‌کنند و مشکلات خود را به راحتی با وکیل در میان می‌گذارند. بعضی از افراد هستند که از حضور در دفتر وکیل معذور یا معذب هستند. این افراد هم خیلی راحت می‌توانند از مزایای مشاوره حقوقی آنلاین بهره‌مند شوند.

سرعت و کارایی

وکیل آنلاین می‌تواند با سرعت بالا به سؤالات مشتریان خود پاسخ دهد. این روش از مشاوره بسیار کارآمد است. زمانی که وکیل وقت محدودی برای پاسخگویی به سؤالات شما دارد به سرعت مدارک را بررسی می‌کند و از ابتدا به شما کمک می‌کند تا نتیجه پرونده خود را بدانید و سریع‌تر به نتیجه برسید. خوبی این روش این است که دست شما هم برای انتخاب وکیل در زمینه‌های حقوقی مختلف باز است و می‌توانید با توجه به نوع پرونده، یک وکیل متخصص را انتخاب کنید.

دسترسی به اطلاعات حقوقی

مراجعه به وب سایت وکلای آنلاین، یکی از راه‌هایی است که به متقاضیان کمک می‌کند تا منابع اطلاعاتی مفیدی را در رابطه با مسائل حقوقی دریافت نمایند. به عنوان مثال در سایت وکیل طباطبایی شما می‌توانید اطلاعات حقوقی مورد نیاز خود را مطالعه کنید و پاسخ سؤالات را دریافت نمایید. حتی بعضی از افراد هستند که با مطالعه سایت قبل از صحبت و با وکیل، پاسخ سؤالات خود را پیدا می کنند و در مورد پرونده خودشان، آگاهی بیشتری کسب می‌کنند.

مشاوره تلفنی با وکیل سایبری

مشاوره با وکیل سایبری تهران

مشاوره با وکیل کاربردهای متعددی دارد. افراد می‌توانند پرونده‌های خود را در حوزه‌های مختلف مانند مشکلات خانوادگی، حقوقی، مسائل ملکی و کیفری با وکیل در میان بگذارند. اما یکی از مهم‌ترین مسائلی که متقاضیان در رابطه با آن نیاز به مشاوره پیدا می‌کنند، جرایم سایبری است. جرایم اینترنتی بسیار پیچیده هستند و رسیدگی به چنین پرونده‌هایی تنها از عهده کارشناسان با تجربه و متخصص برمی‌آید.

گاهی اوقات دیده شده که افراد بدون مراجعه به وکیل، پرونده‌های سایبری را به دادگاه ارجاع می‌دهند و به خاطر عدم آگاهی در پرونده خود شکست می‌خورند. اما اگر وکیلی را انتخاب می‌کردند که بر حقوق کیفری مسلط است و می‌تواند راهکارهای قانونی برای جرایم رایانه‌ای ارائه دهد، قطعاً شانس موفقیت بیشتری داشتند. در واقع مشاوره با وکیل سایبری راهی جدید برای دسترسی به عدالت است. وقتی که پیدا کردن یک وکیل مناسب به صورت حضوری می‌تواند وقت‌گیر و چالش‌برانگیز باشد، مشاوره آنلاین و غیر حضوری با یک وکیل می‌تواند بهترین گزینه باشد.

نکات مهم برای انتخاب و مشاوره با وکیل سایبری

پیدا کردن وکلای متخصص سایبری از طریق سایت وکیل طباطبایی بسیار ساده است. شما عزیزان می‌توانید علاوه بر وکیل طباطبایی که ۲۶ سال سابقه فعالیت مداوم در حوزه جرایم سایبری را دارند، همکاران ایشان را هم انتخاب کنید. تمام کارشناسان حقوقی این مجموعه تجربه کافی برای رسیدگی به پرونده‌های سایبری را دارند. بنابراین شما می‌توانید جهت مشاوره با وکیل سایبری، بهترین انتخاب ها را در سایت وکیل طباطبایی داشته باشید. اما اگر قصد دارید وکیل دیگری را انتخاب کنید، باید به یک سری از نکات توجه داشته باشید که در این قسمت به آن ها می‌پردازیم.

  • تجربه وکیل را در حوزه جرایم سایبری بررسی کنید.
  • مطمئن شوید وکیلی که انتخاب کرده‌اید در حوزه حقوقی مورد نظر شما سابقه و تخصص دارد.
  •  هزینه‌های اعلام شده توسط چند وکیل را با یکدیگر مقایسه کنید.
  •  به نظرات مشتریان و کاربران قبلی رجوع کنید.

 

در مشاوره با وکیل سایبری چه خدماتی دریافت می‌کنیم؟

مشاوره با وکیل سایبری به شما کمک می‌کند تا با قوانین حقوق سایبری آشنا شوید. یک وکیل متخصص اینترنتی به خاطر آشنایی با فضای دیجیتال می‌تواند راهکارهای حقوقی به شما ارائه دهد و تعهدات و حقوق شما را در این فضای آنلاین یادآوری نماید. اگر برای حفظ حریم خصوصی خود در فضای مجازی دچار مشکل شده‌اید و به خاطر چالش‌های دنیای دیجیتال نیاز به راهنمایی دارید، می‌توانید مشاوره با وکیل سایبری را انتخاب کنید. این وکیل حامی شما در دنیای دیجیتال خواهد بود و می‌تواند خدمات زیر را به شما ارائه نماید.

تهیه قراردادهای حقوقی

در صورتی که برای تهیه مستندات حقوقی و تهیه قراردادها نیاز به کمک دارید، می‌توانید با یک وکیل آنلاین سایبری مشورت کنید و از او بخواهید تا قراردادهای تجاری را برای شما آماده کند.

مشاوره حقوقی سایبری

مهمترین خدماتی که در هنگام مشاوره می‌توانید دریافت کنید، مشاوره حقوقی و پاسخگویی به سؤالات حقوقی شما است. ارائه مشاوره برای تنظیم دادخواست و شکواییه نیز یکی دیگر از اقداماتی است که وکیل سایبری برای شما انجام می‌دهد. اگر مشکلات کیفری و حقوقی دارید، می‌توانید بهترین راه حل‌ها را برای حل این مشکلات از وکیل دریافت نمایید.

بررسی و مطالعه پرونده

با توجه به زمان مشاوره، وکیل سایبری می‌تواند پرونده شما را مطالعه کند و راهکارهای قانونی برای پیگیری پرونده را به شما ارائه دهد. بعد از ارزیابی مستندات و بررسی پرونده شما، وکیل با آنالیز شانس موفقیت پرونده، به شما کمک می‌کند تا در دادگاه اقدامات قانونی لازم را انجام دهید و موفق شوید.

نمایندگی در دادگاه

در صورتی که متقاضیان نیاز به یک نماینده یا وکیل داشته باشند، می‌توانند نمایندگی در دادگاه را به عهده وکیل سایبری بگذارند. در واقع یکی از وظایف اصلی وکیل قبول وکالت و نمایندگی موکل خود در دادگاه است. او می‌تواند از موکل خود به صورت قانونی دفاع کند و در رابطه با نقض قوانین یا وقوع جرم‌های سایبری راهکارهای اصولی ارائه نماید. دریافت خدمات حرفه‌ای برای دفاع قانونی در پرونده‌های سایبری اهمیت زیادی دارد.

محدودیت‌ های مشاوره آنلاین با وکیل سایبری

درست است که مشاوره با وکیل سایبری مزایای بسیاری دارد و مشتریان می‌توانند ضمن حفظ حریم خصوصی خود راهکارهای قانونی را خیلی سریع و ساده دریافت کنند. اما این روش یک سری چالش‌ها و محدودیت‌ها دارد که بد نیست درباره آن ها اطلاعاتی داشته باشید.

  • یکی از محدودیت‌هایی که مشاوره با وکیل سایبری دارد، این است که وکیل در کنار شما حضور ندارد و فقط می‌تواند با توجه به اطلاعاتی که شما در اختیار او قرار می‌دهید، راهکارهای حقوقی به شما پیشنهاد کند. همچنین در مواقعی که نیاز به حضور یک نماینده قانونی در جلسات دادگاه باشد، فرد نمی‌تواند از مزایای حضور وکیل بهره‌مند شود.
  • مورد دوم و چالشی که پیش روی کاربران قرار دارد به وجود آمدن مشکلات فنی هنگام برقراری ارتباط است. از آنجا که سرعت اینترنت در کشور ما پایین است، ممکن است مشکلاتی برای تماس‌های ویدیویی یا تماس‌های صوتی پیش بیاید. بنابراین متقاضیان باید به این موارد هم توجه داشته باشند.
  • اگرچه مشاوره آنلاین یک راه حل نوین است. اما همچنان محدودیت‌هایی دارد. گاهی اوقات نیز هنگام توضیح، موکل وکیل دچار سوء تفاهم می‌شود و به خوبی متوجه موضوع نمی‌شود. همین باعث می‌شود تا راهکارهایی که ارائه می‌کند، کاربرد چندانی نداشته باشد.

مراجعه حضوری برای مشاوره با وکیل سایبری، می‌تواند بهترین راهکار باشد. زیرا به این صورت وکیل به صورت حضوری با موکل خود صحبت می‌کند، سؤالات حقوقی لازم را از موکل خود می‌پرسد و بر اساس مستندات و شواهد ارائه شده توسط موکل، نتیجه‌گیری می‌نماید. مسلماً بررسی مدارک و شواهد می‌تواند کمک خوبی برای یک وکیل باشد تا در زمینه‌های حقوقی راهنمایی‌های لازم را به موکل خود ارائه دهد.

عوامل تاثیرگزار بر هزینه مشاوره با وکیل سایبری

هزینه مشاوره با وکیل سایبری به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. اولین مورد نوع پرونده و نوع جرم است که می‌تواند روی هزینه مشاوره حقوقی تأثیر بگذارد. پرونده‌های سایبری دارای موضوعات مختلفی هستند. از کلاهبرداری اینترنتی گرفته تا جعل اسناد، انتشار عکس‌ها و محتواهای خصوصی دیگران، همه و همه جزو موضوعات پیچیده‌ای هستند که نیاز به بررسی و مهارت خاصی دارند. بنابراین مهم است که نوع پرونده مشخص شود و هزینه مشاوره حقوقی با توجه به موضوع مشاوره تعیین گردد. یک سری از موارد دیگر هم هستند که در این قسمت به آن ها اشاره می‌کنیم.

هزینه مطالعه پرونده

اگر قرار باشد به جز سوالاتی که متقاضی از وکیل می‌پرسد، پرونده نیز مطالعه شود، هزینه آن به صورت جداگانه محاسبه خواهد شد. در حال حاضر هزینه مطالعه پرونده توسط مشاوران حقوقی بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است.

نوع مشاوره

با توجه به اینکه امکان مشاوره حقوقی به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری وجود دارد، هزینه هر یک از این جلسات مشاوره با یکدیگر فرق می‌کند. به عنوان مثال اگر مشاوره به صورت حضوری باشد، وکیل می‌تواند از مراجعه کنندگان خود مبلغی بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان دریافت کند. البته در بعضی از دفاتر وکالت، این هزینه بالاتر از ۵۰۰ هزار تومان است.

شهرت و تخصص وکیل

تجربه مشاور حقوقی و شهرت او در رابطه با مسائل حقوقی، می‌تواند از روی هزینه‌ها تأثیر بگذارد. البته توجه داشته باشید که بهتر است افراد متخصص را در حوزه مورد نظر خود انتخاب کنید. زیرا هرچه تجربه وکیل بیشتر باشد، شانس موفقیت شما در پرونده افزایش پیدا می‌کند.

مدت زمان مشاوره

مدت زمان مشاوره حضوری، تلفنی یا آنلاین نیز به صورت مستقیم روی هزینه مشاوره با وکیل سایبری تأثیر دارد. مثلاً اگر مدت زمان مشاوره ۵ دقیقه باشد، قطعاً هزینه آن بسیار کمتر از یک مشاوره یک ساعته است.

نکته: اگر بخواهیم به صورت میانگین هزینه وکیل سایبری را محاسبه کنیم، باید اول شرایط پرونده و توافقاتی که با موکل داشته است را در نظر بگیریم. به صورت کلی میانگین قیمت وکیل جرایم اینترنتی، ۲۸ میلیون تومان است. البته این هزینه با توجه به نوع پرونده بین ۱۳ تا ۴۰ میلیون تومان متغیر است.

کلام پایانی

مشاوره با وکیل سایبری از طریق روش‌های گوناگونی در دفتر وکالت وکیل طباطبایی انجام می‌شود. بسیاری از سایت‌های اینترنتی هستند که با وعده مشاوره حقوقی رایگان کاربران را فریب می‌دهند. فردی که در حوزه جرایم سایبری تخصص و تجربه داشته باشد، مسلماً وقتی برای مشاوره رایگان ندارد و برای ارائه خدمات حقوقی حرفه‌ای خود از مشتریان خود هزینه دریافت می‌کند.

اگر شما عزیزان نیز نیاز به مشاوره حقوقی دارید. فرصت را از دست ندهید و فریب این تبلیغات دروغین را نخورید. می‌توانید جهت دریافت مشاوره تلفنی یا مشاوره آنلاین و حضوری با شماره‌های موجود در سایت وکیل طباطبایی تماس بگیرید و سؤالات خود را مطرح کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *