دریافت مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی
یک روش جدید برای دریافت مشاوره حقوقی با وکیل که توسط مؤسسات معتبر مطرح شده، مشاوره با وکیل تلفنی است. مشاوره تلفنی دردسر و دغدغههای عقد قرارداد با وکیل را ندارد. هزینه این روش هم بسیار مناسب است. از این رو ما در این سایت برای کسانی که نیاز به مشاوره حقوقی دارند، این امکان را فراهم کرده ایم که خیلی سریع و آسان برای حل مشکلات حقوقی خود با مشاور تلفنی تماس بگیرند.
اما وکیل تلفنی به چه کسی گفته میشود، چه خصوصیاتی باید داشته باشد و چگونه میتوانیم یک وکیل تلفنی خوب پیدا کنیم؟
وکیل تلفنی کیست؟
چند سالی است که تلفن بسیاری از امور روزمره را سادهتر کرده است. حالا دیگر نیازی نیست مانند گذشته برای پیدا کردن وکیل در سطح شهر گشت و گذار کنید و پس از پرس و جو و صرف وقت بسیار، یک وکیل متخصص پیدا کنید. امروزه با استفاده از شماره وکیل تلفنی، میتوان خیلی راحت از طریق ارتباط از راه دور با افراد متخصص مشورت نمود. اما هنگام انتخاب وکیل تلفنی باید این نکته را بدانید که واقعاً وکیل فرد قابل اعتمادی هست یا خیر، صرف اینکه برای یک نفر از لفظ وکیل استفاده کنیم به معنای داشتن تخصص و تجربه و مجوز لازم برای وکالت نیست.
وکیل بایستی در رشته حقوق یا فقه تحصیلات تکمیلی داشته باشد. اگر از طریق موسسههای حقوقی معتبر برای پیدا کردن وکیل تلفنی اقدام کنید، مطمئن خواهید بود که وکیل انتخابی شما در آزمونهای کانون وکلا یا آزمونهایی که توسط مرکز وکلای قوه قضاییه برگزار میشود، شرکت نموده و نمره قبولی کسب کرده است. همچنین وکیل باید دورههای کارآموزی را گذرانده باشد و دارای پروانه وکالت باشد. تنها در این صورت است که میتوان به یک شخص، وکیل گفت و از راهکارها و مشاورههای او برای مشکلات حقوقی استفاده نمود.
بهترین وکیل تلفنی چه خصوصیاتی دارد؟
مشاوره با وکیل تلفنی یک راهکار بسیار ساده و ایدئال برای کسانی است که میخواهند اطلاعات حقوقی خود را در کوتاهترین زمان ممکن گسترش دهند. افرادی که نیاز به خدمات مشاوره دارند و نمیخواهند با پرداخت هزینههای بالا وکیل بگیرند، میتوانند از طریق موسسههای معتبر با وکلای متخصص و با تجربه مشورت کنند. وکیل علاوه بر اینکه باید مورد تائید دادگستری یا قوه قضاییه باشد، باید یک سری ویژگیهای دیگر را هم دارا باشد که عبارتاند از:
دارای پروانه وکالت باشد.
دو مرجع کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه، وظیفه صادر کردن پروانه وکالت را در کشور ما به عهده دارند. بنابراین بهترین وکیل تلفنی باید در یکی از این آزمونها شرکت کرده باشد و پروانه وکالت گرفته باشد. همچنین وکیل متخصص تلفنی باید در دورههای کارآموزی هم شرکت کرده باشد و مجوز لازم برای ارائه مشاوره حقوقی و وکالت را اخذ نموده باشد.
با قوانین حقوقی آگاه باشد.
داشتن آگاهی کامل از قوانین حقوقی یکی از خصوصیات اصلی وکیل است. وکیلی که نسبت به قوانین اطلاعات کافی نداشته باشد، نمیتواند سؤالات مطرح شده توسط مراجعان خود را پاسخ بدهد و آن ها را راهنمایی کند.
دارای فن بیان قوی باشد.
قدرت انتقال مفهوم و دارا بودن فن بیان قوی، یکی دیگر از ویژگیهای وکیل تلفنی است. وکیل باید بتواند طی مکالمه تلفنی از هنر خود استفاده کند و بدون ایجاد سوء تفاهم و سوء برداشت، منظور خود را به مراجعه کننده، منتقل کند.
رازدار موکل خود باشد.
قابل اعتماد بودن و امانت داری نیز یکی دیگر از ویژگیهای وکلا است. بنابراین شما هنگام گزینش وکیل باید مطمئن شوید فردی که انتخاب کردهاید، واقعاً یک وکیل است و پروانه وکالت دارد. فقط در این صورت است که می توانید از رازداری وکیل مطمئن باشید.
تجربه و سابقه وکالت داشته باشد.
سابقه کاری وکیل میتواند در ارائه مشاورههای مؤثر تأثیرگذار باشد. هرچه یک وکیل سابقه فعالیت بیشتری داشته باشد، قطعاً بهتر میتواند پاسخ سؤالات مراجعان خود را بدهد و راهکارهای حقوقی و قانونی به آن ها معرفی نماید.
وظایف وکیل تلفنی چیست؟
مشکلات حقوقی برای هر انسانی اتفاق میافتد و دریافت راهنمایی و مشاوره از جانب افراد کاربلد و حرفهای هنگام وقوع مشکلات بهترین راهکار است. وظایفی که وکیل در تماس تلفنی به عهده دارد به شرح زیر هستند.
به دقت گوش دادن
گوش دادن به اطلاعات ارائه شده از جانب مراجعه کنندگان و یادداشت کردن آن ها، اولین و مهمترین وظیفه یک وکیل تلفنی است. وکیل باید از اطلاعات حقوقی مربوط به پرونده اطلاعات کافی داشته باشد و سؤالات مورد نیاز را از متقاضی بپرسد تا بتواند مشاورههای راهگشا ارائه نماید. ارائه مشاوره حقوقی به متقاضیان، بدون آگاهی و داشتن اطلاعات، فقط آن ها را گمراهتر خواهد نمود. بنابراین ضروری است که وکیل تمام اطلاعات را یادداشت نموده، بررسی نماید و پس از گوش کردن به صحبتهای متقاضی، راهکارهای قانونی ارائه دهد.
مطالعه و تحقیق
گاهی اوقات سوالهای حقوقی که از وکلا پرسیده میشود نیاز به تحقیق و مطالعه بیشتری دارد. وکیل باید ابتدا سؤالات حقوقی مراجعه کننده را بررسی کند. بعضی از مواقع امکان ارائه پاسخ سریع وجود دارد. اما گاهی اوقات سؤالات مطرح شده دارای ابعاد گوناگونی هستند و نمیتوان یک پاسخ فوری برای آن ها ارائه نمود.
بنابراین وکیل باید تحقیق کند و از متقاضی بخواهد تا در زمان دیگری تماس بگیرد تا پاسخ سوال و راه حل حقوقی خود را دریافت نماید. درست است که اطلاعات وکیل تلفنی باید بالا باشد و بتواند به تمام سؤالات مراجعه کنندگان پاسخ بدهد. اما اگر وکیل مطمئن نباشد. بهتر است در زمان دیگری آن هم پس از تحقیق و مطالعه به سؤالات مراجعه کنندگان خود پاسخ بدهد تا اینکه بخواهد یک جواب اشتباه یا راه حل نادرست ارائه دهد.
ارائه راهکارهای حقوقی
ارائه پاسخ کامل و جامع به مراجعه کنندگان و راهنمایی آن ها با استفاده از راه حلهای حقوقی آخرین کاری است که وکیل باید انجام دهد. متأسفانه بعضی از وکلا که تجربه و تخصص کافی ندارند، برای اینکه متقاضیان برای اخذ قرارداد وکالت به دفتر آن ها مراجعه کنند، پاسخ کامل ارائه نمیکنند.
اما باید بدانید که این کار بر خلاف اصول شغلی است. زیرا ممکن است مراجعه کننده به پاسخ وکیل بسنده کند و پرونده حقوقی خود را با توجه به راهنماییهای وکیل پیش ببرد. در نهایت نیز ممکن است در دادگاه شکست بخورد. مسئولیت مدنی این قبیل اتفاقات به عهده وکلایی است که پاسخ کامل و جامع به سؤالات متقاضیان و مراجعه کنندگان تلفنی خود نمیدهند. دارا بودن وجدان کاری در این مواقع اهمیت پیدا میکند. اگر برای مشکلات حقوقی خود نیاز به مشاوره تلفنی دارید. میتوانید با خیال آسوده با وکیل علیرضا طباطبایی تماس بگیرید و سؤالات خود را مطرح کنید.
مزایای مشاوره آنلاین با وکیل چیست؟
مشاوره با وکیل تلفنی آنلاین در عرصه خدمات حقوقی اقدامی نوظهور است. اما مزایای بسیاری دارد که مرور آن ها خالی از لطف نیست.
صرفهجویی در هزینه
یکی از دلایلی که اکثر افراد ترجیح میدهند به جای مشاوره حضوری با یک وکیل تلفنی صحبت کنند، صرفهجویی در هزینهها است. قطعاً هزینه مشاوره حضوری میتواند نسبت به مشاوره تلفنی بسیار بالاتر باشد. در دفتر وکیل طباطبایی شما عزیزان میتوانید با پرداخت مبلغ ۲۰۰ هزار تومان، ۲۰ دقیقه مشاوره تلفنی دریافت کنید و پاسخ سؤالات حقوقی خود را در کوتاهترین زمان ممکن پیدا کنید.
صرفهجویی در زمان
اگر فرصت کافی برای مراجعه حضوری به دفتر وکالت ندارید یا پیدا کردن یک وکیل متخصص و رفت و آمد برای شما کار دشواری است. میتوانید با یک وکیل، از راه دور صحبت کنید و در زمانتان صرفهجویی کنید. مشاوره تلفنی در هر نقطه از کشور که باشید امکانپذیر است. بنابراین اگر یک وکیل خوب در شهر دیگری پیدا کردهاید. میتوانید بدون اینکه عازم آن شهر شوید. در هر ساعت از شبانه روز که اراده کنید از طریق تماس تلفنی سؤالات خود را با وکیل مورد نظرتان در میان بگذارید.
نداشتن محدودیت زمانی و مکانی
امکان دریافت مشاوره تلفنی آنلاین با توجه به نیاز مراجعه کنندگان در هر ساعت از شبانه روز وجود دارد. گاهی اوقات متقاضی فقط تایم مشخصی را برای دریافت مشاوره دارد و میتواند به گونهای برنامهریزی کند که در همان ساعت با وکیل مشورت کند. در بخش پیش نیز اشاره کردیم که مشاوره با وکیل تلفنی محدودیت مکانی هم ندارد و افراد در هر نقطه از کشور که باشند میتوانند با بهترین وکیل تماس بگیرند و مشاوره حقوقی دریافت کنند.
چطور یک وکیل تلفنی خوب پیدا کنیم؟
در مواقعی که امکان بستن قرارداد و گرفتن وکیل برای افراد وجود ندارد، ترجیح میدهند یک وکیل تلفنی خوب پیدا کنند و اطلاعات حقوقی مورد نیاز خود را از طریق مشاوره با وکیل دریافت نمایند. این افراد میتوانند از مزایای مشاوره با وکیل تلفنی بهرهمند شوند و خودشان به صورت انفرادی برای دفاع از پرونده در دادگاه و مراجع قضایی حاضر شوند. اما چطور میتوان یک وکیل تلفنی خوب پیدا کرد. اول از همه باید بدانید یک وکیل تلفنی چه ویژگیهایی دارد. با مطالعه بخشهای ابتدایی این مقاله میتوانید نسبت به خصوصیات وکیل خوب اطلاعات کاملی به دست بیاورید. سپس باید یکی از روشهای زیر را برای پیدا کردن وکیل خوب انتخاب نمایید.
1. مراجعه به وب سایت کانون وکلای دادگستری
از آنجا که وکیل تلفنی، یک وکیل پایه یک دادگستری است و پروانه وکالت دارد. در صورتی که در آزمونهای کانون وکلای دادگستری شرکت کرده باشد. نام او در فهرست وب سایت کانون وکلا وجود دارد. بنابراین میتوانید با مراجعه به این سایت به نشانی icbar.org در شهر مورد نظر خودتان، یک وکیل خوب و با تجربه را انتخاب کنید و از طریق جستجوی نام وکیل در اینترنت، شماره تماس او را پیدا کنید. برای انجام این کار هم میتوانید در صفحه مرورگر گوشی تلفن یا رایانه شخصی خود، نام کانون وکلا + شهر مورد نظر خود را جستجو کنید و سپس وکیلی که میخواهید از بین فهرست موجود انتخاب نمایید.
2. مراجعه به وب سایت مرکز وکلای قوه قضاییه
بعضی از وکلای پایه یک هم پروانه وکالت خود را از مرکز وکلا قوه قضاییه دریافت کرده اند. برای پیدا کردن وکلای این مرکز نیز میتوانید از طریق مرورگر گوشی خود به سایت ir.23055 مراجعه نموده، نام شهر مورد نظر را پیدا کنید. سپس میتوانید از میان فهرست موجود، یک وکیل خوب انتخاب کنید.
3. مراجعه حضوری به مرکز وکلا قوه قضاییه و کانون وکلا
اگر فرصت کافی برای این کار را دارید و از اینترنت سر در نمیآورید، میتوانید به صورت حضوری به یکی از این مراکز مراجعه نموده و یک وکیل تلفنی خوب پیدا کنید.
با مراجعه به وب سایت وکیل طباطبایی نیز میتوانید از طریق انتخاب بخش مشاوره تلفنی، سؤالات مورد نظر خود را از وکلای متخصص و با تجربه بپرسید. شماره وکیل طباطبایی در وب سایت ایشان موجود است و تمام مراجعه کنندگان میتوانند پس از تماس با این شماره و ارائه درخواست مشاوره تلفنی در زمان و ساعت مشخص شده با ایشان مشورت کنند.
نکات مهم برای مشاوره با وکیل تلفنی
با توجه به استقبال بسیار مراجعه کنندگان از مشاوره با وکیل ، بد نیست یک سری از نکات را خاطرنشان کنیم تا قبل از مشاوره با وکیل تلفنی اطلاعات بیشتری داشته باشید.
- قبل از تماس، دقیقاً مشخص کنید که موضوع بحث چیست.
- مدارک و مستندات مربوط به پرونده را آماده کنید و در دسترس قرار دهید.
- بهتر است نکات کلیدی پرونده را یادداشت کنید تا هنگام صحبت با وکیل به آن ها دسترسی داشته باشید.
- زمان مشاوره، تمرکز داشته باشید.
- از پرداختن به مطالب حاشیهای خودداری نمایید.
هزینه مشاوره با وکیل تلفنی چقدر است؟
هزینه و قیمت وکیل تلفنی توسط مراجع قانونی مشخص نشده است و هر وکیل میتواند با توجه به تخصص و تجربه خود، یک مبلغ را برای مشاوره تعیین نماید. بنابراین ما نمیتوانیم رقم ثابتی را برای هزینه وکیل ارائه کنیم. اما تعرفه مشاوره حقوقی به صورت تلفنی در سایت وکیل طباطبایی برای ۲۰ دقیقه، ۲۰۰ هزار تومان است. این هزینه برای ۵ دقیقه ۳۰ هزار تومان و برای ۳۰ دقیقه ۱۵۰ هزار تومان است.
دریافت مشاوره حقوقی و صحبت با وکیل یک روش مقرون به صرفه و اقتصادی است. افرادی که زمان کافی برای مراجعه به دفتر وکالت ندارند و نمیخواهند هزینه زیادی برای انعقاد قرارداد با وکیل پرداخت کنند. میتوانند از طریق تماس با شمارههای 09306734250 – 02128427137 با وکیل علیرضا طباطبایی تماس بگیرند و پاسخ سؤالات حقوقی خود را به صورت غیر حضوری دریافت نمایند.
برای دریافت راهنمایی های بیشتر از وکیل علیرضا طباطبایی ، بهتر است در صورت امکان با حضور دفتر و در غیر این صورت در تماس با دفتر ، ارزیابی های خود در این مورد را دقیق تر نمایید.