وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت
وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت در فضای مجازی
تهمت و افترا رفتار و گفتاری است که دور از ادب و احترام که ناخوشایند عرف جامعه محسوب میشود. در قانون به صورت شفاف و روشن ملاک و یا معیاری برای تشخیص توهین وجود ندارد. به عبارتی تشخیص این امر بر عهده عرف جامعه است .یکی از بیشترین جرائم رایج در کشور، جرم تهدید، توهین، تهمت و افترا در جامعه محسوب میشود که بسیاری از افراد با این جرم آشنا نیستند.
ممکن است برخی با جرایم آشنا باشند اما از مجازات آن بیخبر باشند. حتی بعضی از افراد فکر میکنند جرم در فضای مجازی پیگیری و مجازات ندارد. افراد به طور معمول میتوانند در مقابل هرگونه توهین و افترا از خود دفاع کنند و با استفاده از مسائل قانونی و حقوقی مربوط به این زمینه به مقابله با مشکل پیش آمده بپردازند. تنظیم شکواییه برای افراد به طور معمول آسان و راحت نیست به همین دلیل بهتر است از وکیل تهدید ،توهین، افترا و تهمت مشاوره و راهنمایی بگیرند.
چه زمانی به کمک وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت نیاز داریم؟
پیشرفت تکنولوژی و کاربرد زیاد فضای مجازی بر روند زندگی روزمره ما اثرات زیادی میگذارد. گاهی مشکلات و درگیریهایی همانند توهین، افترا و تهمت در فضای مجازی را افزایش میدهد. در این صورت قدم اول برای شکواییه انتخاب یک وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت در فضای مجازی است.
با توجه به اینکه قانونگذار برای جان، مال و آبروی افراد جامعه ارزش و اهمیت قائل است اگر فردی حتی در فضای مجازی با ترساندن و تهمت زدن آبروی دیگری را تهدید کند جرم محسوب میشود و مجازات سنگینی دارد.
در قانون برای هر جرمی که در فضای مجازی رخ دهد، مجازاتی تعیین و تصویب شده است. قانونگذار برای همه جرائم مجازات در نظر گرفته تا به این صورت از شدت ارتکاب جرم بکاهد. در بخشهای بعدی جرمهایی که به مشاوره با وکیل سایبری و در مقیاس کوچکتر مراجعه به وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت نیاز دارند، توضیح میدهیم.
جرم تهدید در فضای مجازی
امروزه با توجه به تحولات و پیشرفتهای ارتباطی اینترنتی گاهی بعضی افراد از این بستر سوء استفاده میکنند و با ترساندن یا تهدید کردن در فضای مجازی ناامنی به وجود میآورند.قانون گذار در این زمینه، قانونی را برای مجازات آنان تصویب کرده است .
جایگاه تهدید، توهین و … در قانون
هر گاه کسی دیگری را به هر نحو و به منظور قتل یا ضررهای نفسی، شرفی، مالی و افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه و مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را داشته باشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از 2 ماه تا 2 سال محکوم خواهد شد.
بنابراین هرگونه تهدید اعم از پخش عکسهای خصوصی، تهدید به قتل، تهدید به بیآبرویی و لکهدار کردن شرف دیگری و یا حتی پخش کردن اسکرین شاتهای خصوصی، جرم محسوب میشود و دارای مجازات سنگینی خواهد بود .
در صورت مواجه با چنین مشکلاتی، برای اینکه نتیجه در روند پرونده حقوقی خود بهتر نتیجه بگیرید لازم است از وکیل تهدید در فضای مجازی مشاوره و راهنمایی دریافت کنید. زیرا وکیل سایبری با توجه به دانش عملی که دارد از روند مراحل دادگاهی نیز مطلع است و شما را در نهایت به نتیجه مطلوب خود میرساند.
در قانون مجازات اسلامی مجازاتهای متفاوتی برای تهدید در نظر گرفته شده است. زیرا تهدیدها با توجه به مدارک و شواهد بررسی میشوند و بعد از اثبات شدن جرم، مجازات اعمال میشود. برای تسهیل در روند این مراحل باید وکیل متخصص سایبری همراه شما باشد.
نقش وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت برای جرم تهمت و افترا در فضای مجازی
تهمت و افترا از جرایم رایج در دنیای مجازی است. تهمت در واقع به جرائمی گفته میشود که به آبرو و حیثیت افراد خدشه وارد کند. جرم تهمت و افترا انواع مختلفی دارد که دو نوع اصلی آن افترا در کلام و عمل است.
تهمت و افترا یکی از جرمهایی است که از طریق بهتان، دروغ کاریهای ناروایی را بر علیه اشخاص بکار میبرند. در این میان فضای مجازی به انتشار این جرم کمک بسیاری کرده است .در مجازات قانون اسلامی تهمت و افترا از جمله جرایم کیفری هستند و افرادی که مرتکب این جرم بشوند مجرم به حساب میآیند.
از آنجا که اغلب افراد در صورت ارتکاب این جرم متوجه عواقب آن نیستند پس از ورود پرونده به دادگاه، محکومیتهای سنگینی را تحمل خواهند کرد. در ادامه به طور مختصر به دو نوع اصلی افترا و تهمت اشاره میکنیم.
افترای کلامی
در بعضی مواقع شخصی ادعا و تهمتهای خود را با الفاظ صریح از طریق گفتاری و یا نوشتاری انجام میدهد. جرم افترا در کلام در قانون تعزیرات همانند هر جرم دیگری دارای ارکان و الزاماتی خواهد بود.
افترای عملی
در افترای عملی شخص از طریق اعمال و رفتار خود مستنداتی را مشهود میکند که به تهمت و یا ادعای خاصی اشاره دارد. وکیلسایبری و اینترنتی به دلیل تجربه کافی در این زمینه به راحتی میتواند شواهد و مدارک ارائه شده را بررسی کند. و از نادرست بودن و یا حتی جعل آن مطلع شود. سپس برای وقایع ناخوشایندی که ایجاد شده راه حلی پیدا نماید.
در قانون مجازات اسلامی تصریح شده هر کس از روی عمد و به قصد متهم نمودن دیگری آلات و ادوات جرم و اشیایی را که حاکی از یک رخداد مجرمانه باشد، بدون اطلاع دیگری در منزل، محل کسب، جیب یا در میان اشیایی که متعلق به او است ، مخفی کند یا به نحوی متعلق به او قلمداد نماید و در اثر این عمل شخص مورد نظر تعقیب گردد پس از صدور قرار منع تعقیب برائت قطعی آن شخص، به حبس از ۶ ماه تا ۳ سال و یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم میشود.
طبیعی است که اگر مشکلی پیش آید به شخصی که تجربه و مهارت بالایی در آن زمینه دارد رجوع کنید. تهمت و افترا در فضا مجازی امروزه مشکلات زیادی را به وجود آورده است. وکیل تهمت در فضای مجازی به دلیل این که با پروندههای مشابه زیادی سر و کار دارد از تخصص بالایی برخوردار است و شما میتوانید برای رفع هرگونه مشکل در فضای مجازی و اینترنت ، به آنها مراجعه کنید.
جرم توهین در فضای مجازی
جرم توهین در فضای مجازی گسترده و وسیع است. متاسفانه برخی هنوز اطلاعاتی از مجازات این جرم ندارند، در صورتی که پروندههای زیادی از این قبیل وارد دستگاه قضایی شدهاند. تفاوت فضای مجازی با فضای واقعی در توسعه جرائم است.
از جمله ویژگیهای جرائم رایانهای میتوانیم به فراوانی، تنوع داشتن،وقوع سهل و آسان،گستردگی،فرامرزی و غیره اشاره کرد .توهین در فضای مجازی نوع جدیدی از جرم است. میتوان هتک حرمت را نتیجه توهین رایانهای دانست .
در قانون هر کس به وسیله سامانههای رایانهای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف یا منتشر کند، به نحوی که به صورت عرف موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
البته وکیل توهین در فضای مجازی بیشتر و بهتر به تمام قوانین حقوقی آشنایی دارد. لذا از تجربه خود برای برطرف کردن مشکل پیش آمده استفاده میکند. وکیل سایبری ، اینترنتی با فضای مجازی با جرائم اینترنتی آشنا هستند و نسبت به دیگر وکلای پایه یک دادگستری بیشتر با فضای مجازی سرو کار دارند.
برخی آثار توهین و افترا
- آسیب به سلامت روحی: متهم شدن به توهین و افترا در فضای مجازی باعث میشود فرد اضطراب و استرس زیادی را تجربه کند. این امر، اعتماد به نفس او را کاهش میدهد. همچنین فرد مورد نظر فشار روحی زیادی را متحمل میشود.
- تخریب شخصیتی: توهین و افترا سبب میشود شخصیت فرد زیر سوال برود و اعتبار یا آبروی خود را در جامعه و فضای مجازی از دست بدهد. حتی گاهی این نوع نگاه تا همیشه با فرد باقی میماند و او را برای ادامه زندگی به چالش میکشاند.
- تاثیر بر روابط اجتماعی: تهمت و افترا گاهی باعث میشود فرد از روابط و ارتباطات اجتماعی خود دوری کند و حتی این مشکل تا همیشه با او باقی میماند و در جامعه احترام اولیه خود را از دست بدهد.
- تاثیر بر حقوق انسانی: در واقع تهمت و افترا میتواند وسیلهای برای تخریب فردی و اجتماعی بکار رود و یا حتی به نقض حقوق انسانی فرد منجر شود.
نحوه شکایت توهین، تهمت و افترا
قدم اول برای طرح شکایت توهین، تهمت و افترا در فضای مجازی مراجعه به دفاتر الکترونیکی قضایی است که به تنظیم شکواییه منجر میشود. برای تنظیم شکواییه میتوانید با وکلای سایبری مشورت کنید و با توجه به اسناد و مدارکی که در دست دارید مشاوره بگیرید .
شایان ذکر است که تنظیم شکواییه کار آسانی نخواهد بود و بهتر است در این مسیر از وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت کمک بگیرید. شما حتی میتوانید به صورت آنلاین از وکیل سایبری و اینترنتی درخواست راهنمایی و مشورت کنید .
با مراجعه به وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت این امکان برای شما به وجود میآید که قبل از آغاز روند دادرسی، شکواییه برای شما تنظیم شود. تنظیم شکواییه از طریق وکیل سایبری یا وکیل افترا در فضای مجازی باعث میشود روند پرونده شما بهتر پیش رود.
بعد از تنظیم شکواییه باید مدارک و اسناد موجود پیوست و ضمیمه آن شود. اصلیترین این اسناد مدارکی است که جرم را ثابت میکنند. این مدارک را باید به دفاتر قضایی الکترونیکی ارسال کنید.
شکایت شما در نهایت از طریق این دفاتر به دادگاه مربوطه میرسد. برای رسیدگی به شکایت تهدید، توهین، افترا و تهمت باید به دادسرا مراجعه کنید. به خاطر داشته باشید زمان و مکانی که مورد توهین و یا حتی دریافت پیام اهانتآمیز شدهاید زمان و مکان وقوع جرم محسوب میشود.
هزینه طرح شکایت توهین، تهمت و افترا به محلی بستگی دارد که اقدام کردهاید. با این اوصاف هزینه مشخصی را نمیتوان عنوان کرد. با مراجعه به دفاتر وکیل سایبری میتوانید از تمام روند پرونده و هزینههای پیش رو مطلع شوید.
رابطه وکیل تهدید،توهین،افترا و تهمت و وکیل دعاوی سایبری
وکیل تهدید، توهین، افترا و تهمت یکی از بهترین و متخصصترین وکلا در زمینه جرائم رایانهای محسوب میشود. به طور معمول در پروندههای جرائم رایانهای وکیل سایبری ورود میکند. پرونده جرائم اینترنتی اعم از توهین، تهدید، افترا و تهمت امروزه بسیار افزایش یافته و افراد زیادی درگیر این پروندهها شدهاند.
وکیل تهدید، توهین، تهمت یک وکیل سایبری است که میتواند به اکثر مردم که اطلاع و آشنایی خاصی با این فضا ندارند، در قدم اول با استفاده مشاوره حقوقی کمک کند. به طور معمول وکیل سایبری علاوه بر اینکه از دانش و مهارت بالایی در این زمینه برخوردار است از تجربیات گسترده و همکاری با پلیس فتا هم بهره میبرد.
از آنجا که جرائم رایانهای به راحتی حل و فصل نمیشوند باید از وکیل سایبری راهنمایی گرفت. وکلای اینترنتی در زمینههای مختلف جرائم اینترنتی فعالیت میکنند.
کلام آخر
جرائم اینترنتی بدلیل پیشرفت تکنولوژی در حال گسترش بوده و از مرزها عبور کرده است. افراد زیادی قربانی پروندههای اینترنتی میشوند. توهین، تهدید، تهمت و افترا از جرائمی است که پروندههای زیادی با این عناوین وارد مراحل قانونی و دادگاهی شدهاند.
هر جرمی مجازاتی دارد اما برخی افراد از جرائم و مجازاتهای آن بیخبر و بی اطلاع هستند و حتی گاهی فکر میکنند جرم در فضای مجازی مجازات ندارد و پیگیری نمیشود. وکیل سایبری و یا اینترنتی با همکاری پلیس فتا به راحتی میتوانند مشکل پیش آمده را پیگیری کنند.
بعضی از این جرائم ضررهای جبران نشدنی به وجود میآورند. با مراجعه به وکیل سایبری میتوانید از این ضررها جلوگیری و یا برای مسائل اتفاق افتاده راهحل مناسبی پیدا کنید. شما میتوانید با کمک وکیل سایبری از مراحل پرونده خود مطلع و به رفع آن سرعت بخشید تا در نهایت به نتیجه دلخواه خود برسید. فراموش نکنید زمان و مکان وقوع جرم بسیار مهم است و به طور دقیق همان لحظه که مورد توهین و افترا قرار گرفته اید زمان وقوع جرم به حساب میآید. اگر قصد مشاوره و راهنمایی از وکیلسایبری را دارید میتوانید به صورت آنلاین و یا از طریق مراجعه به سایت وکیل علیرضا طباطبایی، اقدامات لازم را انجام دهید.