اقدامات وکیل جرایم سایبری ، علیرضا طباطبایی
یکی از واجبات زندگی امروزی اینترنت و رایانه است. فضای مجازی همان قدر که خوب است، همان قدر هم میتواند خطرناک باشد. تا حدی که امروزه بسیاری از جرایم، مربوط به اینترنت میشوند و بسیاری از مراجعهها به مقامهای قضایی، مربوط به جرایم سایبری میشود. بنابراین طبیعی است که افراد جامعه نیاز به دریافت مشاوره حقوقی در زمینه جرایم سایبری داشته باشند.
در این مواقع است که وکیل جرایم سایبری میتواند نقش شایان توجهی در رسیدگی به چنین پروندههایی داشته باشد. در تهران و شهرهای بزرگ کشور به خاطر نیاز به وجود وکلا و مشاوران حقوقی، شناخت یک وکیل متخصص در زمینه جرایم اینترنتی ضروری است. زیرا هر کس ممکن است در طول زندگی خود یک یا چند بار نیاز به مشاور با وکیل اینترنتی داشته باشد.
وکیل علیرضا طباطبایی آماده ارائه خدمات آنلاین حقوقی به هموطنان عزیز هستند. در صورت نیاز به مشاوره تلفنی، مشاوره حضوری حقوقی و مشاوره آنلاین با بهترین وکیل سایبری، میتوانید با شمارههای موجود در سایت وکیل طباطبایی تماس حاصل فرمایید.
بهترین وکیل جرایم سایبری در تهران کیست؟
بهترین وکیل سایبری حرفه ای در تهران در زمینه امنیت داده ها، حقوق دیجیتال و مقررات مربوط به جرمهای رایانهای فعالیت میکند. چنانچه نیاز به مشاوره با وکلای پایه یک دارید و میخواهید در رابطه با جرایم اینترنتی و قوانین مربوط به این جرمها اطلاعات دقیقتری به دست بیاورید، میتوانید از مشاوره با وکیل طباطبایی بهره مند شوید. وکیل طباطبایی به خاطر آشنایی با تکنولوژی و جرایم مرتبط با حوزه الکترونیک و اینترنت میتوانند به عنوان یک نماینده حقوقی، مشاورههای قانونی به هموطنان عزیز ارائه نمایند.
وکیل جرایم سایبری و خصوصیات وی
به وکیل پایه یک دادگستری که در حوزه جرایم اینترنتی فعالیت و تخصص دارد، وکیل جرم رایانه ای گفته میشود. با پیشرفت روز افزون فناوری، فضای مجازی و اینترنت نیز گسترده میشود. بنابراین رخ دادن جرم در این حوزه بدیهی است. اما در این میان افرادی که دچار آسیب میشوند یا از نظر مالی متضرر میشوند، باید برای مطالبه حقوق از دست رفته خود و جبران ضررهای مالی از افراد متخصص کمک بگیرند. چه کسی بهتر از وکیل جرایم اینترنتی که در این حوزه مهارت دارد و میتواند به حل و فصل پرونده های اینترنتی بپردازد.
با مراجعه به موسسه وکیل طباطبایی میتوانید از بهترین وکیل جرایم سایبری کمک بگیرید. از آنجا که در نظام حقوقی کشور ما قوانین خاصی برای جرمهای رایانهای به تصویب رسیده در پایتخت، دادسرای جرایم رایانهای نیز تشکیل شده است. اما به خاطر جدید بودن این جرایم و تغییراتی که روز به روز در حوزه تکنولوژیهای رایانهای اتفاق میافتد، لازم است که از کمک وکلای آشنا با این حوزه استفاده کنید. بی شک وکیلی که قرار باشد در این حوزه به شما کمک کند باید بیشتر از هر چیز درباره اینترنت اطلاعات داشته باشد. در غیر این صورت نباید انتظار موفقیت در چنین پروندههایی را داشته باشید.
اهمیت استفاده از کمک وکیل جرایم سایبری
همواره وقتی دچار مشکل میشوید و نمیدانید که از طریق چه راهکاری مشکل خود را حل کنید با دیگران مشورت میکنید و از افرادی که در این زمینه تخصص دارند، مشورت میگیرید. جرایم سایبری نیز به دلیل اینکه روز به روز در حال گسترش هستند، ممکن است برای بسیاری از افراد دچار مشکل کنند. از این رو با توجه به نوظهور بودن این پدیده، نیاز است که شما با افراد متخصص مشورت کنید و از افرادی که آگاه و با تجربه هستند کمک بگیرید. چنانچه برای شما در حوزه ارزهای دیجیتال مشکلی پیش آمده یا اطلاعات شما در فضای مجازی به سرقت رفتهاند. علاوه بر اینکه باید به مراجع قضایی مانند پلیس فتا مراجعه نمایید، بایستی با یک وکیل متخصص و خبره در زمینه جرایم سایبری هم مشورت کنید.
وکیل جرایم سایبری میتواند با مهارت و دانشی که دارد، برای انطباق درست جرم و ارائه مشاوره مفید به شما، تلاش کند. همواره شکایت شاکی به مراجع قضایی جزو اولین مراحلی است که باید انجام شود. اما حضور یک فرد به عنوان متهم در دادگاه یا دادسرا نیازمند آگاهی بسیار و رعایت ادب خاصی است. بنابراین بهتر است فردی که به عنوان وکیل و متخصص در این زمینه فعالیت میکند به شما مشاوره بدهد تا راحتتر بتوانید روند رسیدگی به پرونده را طی کنید.
جرایم سایبری چیست؟
تکنولوژی در سراسر جهان اثیر بسیار متفاوتی روی زندگی افراد گذاشته است. مردم کشور ما نیز از این قضیه مستثنا نیستند. امروزه بسیاری از افراد برای برقراری ارتباط از پیام رسانهای اجتماعی، تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و بسیاری از شبکههای اجتماعی دیگر استفاده میکنند. خیلی از افراد نیز کسب و کار خود را در فضای اینترنت راهاندازی کردهاند. بسیاری از کلاسهای آموزشی و دورههای فنی در فضای اینترنت برگزار میشوند. بنابراین طبیعی است که افراد سودجو نیز به این حوزه راه پیدا کنند و مرتکب جرایمی در بستر اینترنت شوند. به جرایمی که در بستر اینترنت اتفاق میافتند، جرایم سایبری گفته میشود. قانونگذار نیز در کشور ما یک سری قوانین برای مواجه با جرایم اینترنتی در نظر گرفته است تا بتواند میزان جرم و جنایت را در جامعه به حداقل ممکن برساند. از جرایم اینترنتی و رایانهای که در کشور ما با آن ها برخورد میشود، میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
- سرقت و تخریب اطلاعات
- جعل رایانهای
- نشر اکاذیب
- شنود غیر مجاز
- انتشار و تولید دادهها و گذرواژههای کاربران اینترنتی
- مزاحمت اینترنتی
- خرابکاری رایانهای
- دسترسی به دستگاههای پردازش داده
- توهین به مقدسات
- سرقت نرمافزار ا
- انجام اعمال غیرقانونی بر ضد حقوق شهروندان
در صورتی که فردی مرتکب جرایم بالا شود بر اساس قانون ۲۵ از ۹۱ روز تا یک سال محکوم به حبس میشود. در مواردی نیز مجرمان موظف به پرداخت جزای نقدی از ۵ تا ۲۰ میلیون ریال میشوند.
وکیل جرایم سایبری چه قابلیتهایی دارد؟
وکیل جرایم سایبری در زمینه جرایم اینترنتی تخصص دارد و پس از طی مدارج تحصیلی و دریافت مدرک لازم در آزمون وکالت شرکت میکند. این وکیل باید در آزمونهای مربوطه قبول شود و ۱۸ ماه دوره کارآموزی بگذراند. بعد از گذشت دوره کارآموزی نیز وکیل متخصص باید مجدداً در یک آزمون دیگر شرکت کند و بعد از یاد کردن قسم به عنوان وکیل پایه یک دادگستری فعالیت خود را به عنوان یک متخصص در حوزه جرایم رایانهای آغاز میکند.
به وکیلی وکیل جرایم سایبری گفته میشود که تجربه و تخصص کافی در رابطه با این پروندهها داشته باشد. وکیل جرایم سایبری باید بتواند پروندههای مربوط به هک شرکتهای بزرگ، هک سایبری، کلاهبرداری سایبری و … را در مراجع قضایی با موفقیت به اتمام برساند. حسن سابقه و تجربه در موضوع خاص جرمهای سایبری، جزو قابلیتهای وکیل متخصص سایبری است. وکیل باید بر روند عملی دادگاه اشراف داشته باشد و قادر باشد نظرات حقوقی اصولی و درست برای تعیین سرنوشت دعوا ارائه نماید.
وکیل جرایم سایبری چه وظایفی به عهده دارد؟
در صورتی که به خاطر جرایم سایبری و مشکلات مربوط به حوزه فضای مجازی با یک وکیل متخصص مشورت کردهاید، احتمالاً میخواهید بدانید که وظیفه وکیل جرایم سایبری چیست و چه اقداماتی برای شما انجام میدهد.
- ابتدا شما به عنوان یک مراجعه کننده باید مشکل خود را با وکیل در میان بگذارید و شرح جرم را ارائه نمایید.
- بعد از مشخص کردن نوع جرم توسط وکیل، سوالهایی پیرامون موضوع از شما پرسیده میشود که در رابطه با تاریخ وقوع جرم، مکان جرم و پیچیدگی جرم میباشد.
- سپس وکیل پرونده را مورد بررسی قرار میدهد و با استفاده از راهکارهای قانونی، اقدام به حل مشکل مینماید. البته وظایف وکیل جرایم سایبری فقط محدود به این اقدامات نمیشود.
- وکیل باید به جمع آوری اسناد و مدارک لازم برای پیگیری پرونده بپردازد. قطعاً مراجعه به دادگاه و شرکت در جلسه دادرسی نیاز به اسناد و شواهد محکمه پسند است. بنابراین وکیل جرایم اینترنتی با کمک مراجعه کننده شروع به جمع آوری مدارک نموده و ادله و شواهد لازم را برای ارائه به دادگاه آماده مینماید.
- بعد از این مرحله در صورت نیاز به شرکت در جلسات دادگاه، وکیل به عنوان نماینده قانونی موکل خود در جلسات دادرسی شرکت میکند. مطمئناً نحوه برخورد وکیل و داشتن توانایی مذاکره تأثیر زیادی روی قاضی و رای دادگاه خواهد داشت.
- با توجه به نوع پرونده و مدت زمان پیگیری، وظایف وکیل در برهه زمانی خاصی ادامه پیدا میکند تا بتواند رأی مطلوب را برای موکل خود دریافت کند.
توجه: اصلیترین وظیفه وکیل جرایم سایبری دفاع از حقوق موکل خود برای صدور حکم دادگاه، دریافت تخفیف مجازات و تغییر حکم است. بنابراین با توجه به پیچیده بودن قوانین جرایم سایبری، بهتر است حتماً از کمک یک وکیل متخصص در این زمینه استفاده نمایید.
از وظایف مهم وکلای جرایم اینترنتی میتوان موارد زیر را نام برد.
تحریر اوراق قضایی
آماده کردن دادخواست، لایحه، شکوائیه و اظهارنامه نیز جزو وظایف وکیل اینترنتی است.
همراهی در جلسههای دادگاه
حضور یک وکیل به عنوان همراه برای انجام اقدامات قانونی ضروری است و یک وکیل اینترنتی میتواند در مواقعی که نیاز به حضور در دادگاه دارید، شما را همراهی کند.
مشاوره با وکیل جرایم سایبری
به خاطر بالا بودن هزینه اخذ وکیل جرایم سایبری، بسیاری از افراد هستند که به صورت حضوری، تلفنی یا آنلاین از وکلای متخصص جرایم رایانهای مشورت میگیرند. هزینه مشاوره با وکیل جرایم سایبری نسبت به هزینه اخذ وکیل کمتر است. با توجه به مدت زمان مشاوره، نوع پرونده و راهکارهایی که وکیل به کاربران ارائه میکند، هزینه جلسات مشاوره متغیر است. در صورتی که فقط مشاوره و دریافت راهکارهای قانون برای شما کافی است، بهتر است به جای گرفتن وکیل از کمک یک فرد متخصص استفاده کنید. از طریق تماس با شمارههای موجود در سایت وکیل طباطبایی، میتوانید برای دریافت وقت مشاوره اقدام نمایید. مشاوره با وکیل طباطبایی و همکاران متخصص ایشان هم به صورت آنلاین، هم تلفنی و هم حضوری انجام میشود.
مشاوره رایگان با وکیل جرایم سایبری
مشاوره رایگان با وکیل جرایم سایبری چیزی جز تبلیغات فریبنده نیست. با توجه به اینکه دریافت مشاوره با کیفیت مطلوب نیازمند پرداخت هزینه است و هیچ وکیلی وقت و انرژی خود را برای پاسخ دادن به سوالات افراد دیگر به صورت رایگان هدر نمیدهد. بهتر است فریب این تبلیغات دروغین را نخورید. البته بعضی از کارشناسان حقوقی هستند که به عنوان وکیل فعالیت نمیکنند و اصلاً پروانه وکالت ندارند. ممکن است این افراد به خاطر جلب نظر کاربران و جذب مشتری اقدام به ارائه مشاوره رایگان نمایند. اما مطمئن باشید پاسخی که برای سوالات خود از این افراد دریافت میکنید، نمیتواند هیچ کمکی در حل پرونده شما بکند. پس بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت کنید و از راهکارها و راه حلهای قانونی افرادی استفاده کنید که به عنوان وکیل پایه یک دادگستری مجوز وکالت دارند. نکتهای که در این جا حائز اهمیت است، این است که وکلای متخصص به صورت مؤثر با پلیس فتا همکاری میکنند و ارتباط مؤثری با قوه قضاییه دارند. به همین خاطر میتوانند در روند رسیدگی به پروندههای قضایی و جرایم سایبری به شما کمک کنند. زیرا این افراد علاوه بر گذراندن دوره کارآموزی، تجربه بالایی در رابطه با رسیدگی به پروندههای سایبری دارند.
نکات مهم برای مشاوره با وکیل جرایم سایبری
قبل از مشاوره با وکلای متخصص حقوقی بهتر است یک سری از نکات را بدانید و آن ها را رعایت کنید.
انتخاب وکیل
ابتدا باید وکیلی را انتخاب کنید که ضمن ارائه مشاوره حقوقی، تخصص و تجربه کافی در حوزه مورد نظر شما را داشته باشد. به این صورت میتوانید به بهترین راهکارهای حقوقی دست پیدا کنید و طی جلسه مشاوره، راهکارهای اصولی و قانونی دریافت نمایید. از طریق مراجعه به سایتهای اینترنتی مراجعه به کانون وکلا و پرس و جو از دوستان و آشنایان، میتوانید یک مشاور حقوقی متخصص پیدا کنید.
ارائه اطلاعات کامل و دقیق
در صورتی که قصد مشاوره با یک وکیل جرایم سایبری دارید، تلاش کنید اطلاعاتی که ارائه میکنید، کامل و دقیق باشد. زیرا برای حل مشکل شما، مشاور باید بتواند تحلیل دقیقی درباره موضوع انجام دهد و راهنماییهای دقیقتری ارائه نماید. بنابراین بهتر است هنگام مشاوره به اصل موضوع بپردازید و از ارائه مطالب حاشیهای خودداری نمایید.
پرسش و پاسخ با مشاور
برای درک بهتر مسائل و استفاده از راهنماییهای حقوقی، شما میتوانید طی جلسه مشاوره، سوالات و پرسشهای خود را از وکیل بپرسید. به این ترتیب میتوانید ابهامات موجود در ذهن خود را برطرف کنید و اطلاعات کافی در رابطه با پرونده به دست بیاورید.
خدمات ارائه شده توسط وکیل جرایم سایبری
در جلسه مشاوره حضوری و مشاورههای آنلاین، وکلای متخصص جرایم سایبری برای کمک به موکلان خود یک سری خدمات ارائه میدهند. این خدمات عبارتاند از:
ارائه مشاوره حقوقی
وکیل در رابطه با قراردادها، شرکت در سایتهای شرطبندی و پروندههای حقوقی مربوط به جرایم سایبری به شما مشاوره میدهد و شما را راهنمایی میکند تا از حق و حقوق خود آگاه شوید.
بررسی مدارک
یکی دیگر از خدمات دیگری که وکیل ارائه میکند، بررسی مدارک حقوقی است تا بتواند برای پیشبرد پرونده به شما مشاوره دهد و خودش نیز اطلاعات دقیقی درباره پرونده به دست بیاورد.
تنظیم اسناد حقوقی
در صورتی که نیاز به تنظیم اسناد حقوقی و تحریر اوراق قضایی داشته باشید، وظیفه آمادهسازی و نوشتن آن ها به عهده وکیل جرایم سایبری خواهد بود.
نمایندگی در دادگاه
اگر نیاز به حضور در دادگاه باشد، وکیل جرایم سایبری باید در دادگاه حاضر شود و از موکل خود دفاع نماید.
چگونه وکیل جرم سایبری را انتخاب کنیم؟
- هنگام انتخاب وکیل جرم سایبری باید به سابقه و تجربه وکیل توجه داشته باشید.
- شما باید اطمینان حاصل کنید که وکیل انتخابی شما در زمینه پرونده مورد نظر تخصص کافی دارد.
- در مراحل بعدی باید هزینههایی که وکیل برای ارائه خدمات مشخص کرده را با وکلای دیگر مقایسه کنید و ببینید آیا این هزینه متناسب با خدمات ارائه شده هست یا خیر.
- همچنین شما میتوانید نظرات مشتریان قبلی و کاربران دیگر را بررسی کنید.
- در صورتی که وکیل انتخابی شما تجربه موفقی در پیگیری پروندههای جرایم اینترنتی داشته باشد، میتوانید با اطمینان او را برای مشاوره و وکالت انتخاب کنید.
هزینه وکیل جرم سایبری
با توجه به گسترده بودن مصادیق جرایم رایانهای، طبیعی است که هزینه وکیل جرایم سایبری متفاوت باشد. هرچه پیچیدگی پرونده بیشتر باشد و پیگیری آن نیاز به اقدامات قانونی بیشتری داشته باشد، وکیل حق الوکاله بیشتری برای قبول پرونده معین میکند. بنابراین نمیتوان یک هزینه دقیق و معین به عنوان دستمزد وکیل جرایم سایبری در نظر گرفت. شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات دقیقتر یک جلسه مشاوره با وکیل طباطبایی رزرو کنید و پس از مطرح کردن موضوع پرونده و دریافت مشاوره حقوقی، هزینه دقیق بررسی پرونده خود را مشخص نمایید.
نوع خدمات حقوقی ارائه شده، تجربه و شهرت وکیل، روند پیگیری پرونده و نوع جرم میتواند روی هزینه وکیل تأثیر داشته باشد. خدمات گستردهای توسط وکلای جرایم سایبری ارائه میشوند و راهکارهای قانونی که توسط آن ها ارائه میشود، میتواند آسیبها و خسارتهای وارد شده به افراد را تا حد زیادی کاهش دهد. بنابراین برای جلوگیری از جرمهای رایانهای و پرداخت خسارتهای کلان، بهتر است از کمک وکلای متخصص در این زمینه بهره ببرید. مسلماً پرداخت هزینه وکیل و هزینه مشاوره بسیار مقرون به صرفهتر از پرداخت خسارتهای زیاد است.
کلام پایانی
وکیل جرایم سایبری یک وکیل متخصص کیفری است که تجربه و مهارت کافی در رابطه با جرمهای رایانهای دارد. این شخص میتواند بر اساس دانش و تسلطی که بر قوانین و مقررات دارد به شما کمک کند تا با دیدگاهها و نظرات حقوقی درست و اصولی آشنا شوید و اقدامات قانونی لازم برای حفظ حریم خصوصی و دفاع از حقوق خودتان را انجام دهید.