با وکیل دعاوی سایبری آشنا شوید
امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ارتباطات چشمگیر رایانهای، روز به روز شاهد رشد بیشتر در این زمینه هستیم. با توجه به تاثیرات مستقیم تکنولوژی بر روی زندگی روزمره ما، نیاز است همواره اطلاعات خود را افزایش دهیم. با این کار، از این دنیای شلوغ اینترنتی بیخبر نخواهیم ماند. در واقع این روزها کمتر کسی را میبینیم که در برنامههای اینترنتی فعالیت نکند و همین امر باعث شده که به مراتب جرائم اینترنتی شکل گیرند.
با در نظر داشتن اینکه امروزه افراد زیادی در فضای سایبری و اینترنتی فعالیت میکنند، افراد سودجوی زیادی هم وجود دارند که از شرایط پیش آمده نهایت بهره را برده و مرتکب جرائم اینترنتی بسیاری میشوند. به همین دلیل برای جلوگیری از این مشکلات در بستر فضای اینترنت، قانونگذاران یکسری قوانین و مقررات طراحی و برنامهریزی کردهاند تا این جرائم را به حداقل برسانند. همچنین وکیل دعاوی سایبری برای کمک به رفع این مشکلات و شکایات مربوطه حضور فعالی خواهد داشت. در ادامه بیشتر در مورد این نوع وکالت توضیح میدهیم.
نقش وکیل در دعاوی سایبری
جرائم اینترنتی به جرمهایی گفته میشود که فرد مجرم با وسایل هوشمند همانند موبایل و رایانه و در موارد مختلف دست به اقدامات مجرمانه میزند. به عنوان مثال توهین، افترا، مزاحمت و دروغ پراکنی و کلاهبرداری برخی از این نوع جرایم در فضای مجازی و اینترنت است. ارتکاب این نوع جرایم موجب مراجعه به وکیل دعاوی اینترنتی و سایبری میشود.
لذا وکیل دعاوی رایانه ای متخصص و مسلط به جرائم اینترنتی و قوانین این حوزه، میتواند به تمام پروندههای سایبری شما رسیدگی کند تا زودتر به نتیجه نهایی دست پیدا کنید. وکیل آنلاین اینترنتی میتواند زودتر شما را به مقصد برساند.
جرائم رایانهای بسیار زیاد و متنوع است. باید بدانید که فقط با مشاوره و راهنمایی گرفتن از وکیل تخصصی دعاوی رایانهای میتوانید در دادگاههای جرائم سایبری اقدام کنید.
البته در قانون جرایم رایانه ای و قانون مجازات اسلامی، مجازات بیشتر جرائم اینترنتی بطور دقیق ذکر شده است. با این وجود همانطور که در بالا بیان کردیم وجود یک وکیل سایبری حرفهای و کاربلد و آشنا با فضای اینترنتی کمک بزرگی به شما میکند تا در نهایت به نتیجه دلخواه و قانونی خود برسید.
تفاوت وکیل سایبری با دیگر وکلا
وکیل دعاوی سایبری و یا وکیل جرائم اینترنتی به طور معمول در یک تیم حرفهای و متخصص کار میکند. باید دانست اقدامات تخصصی در این حوزه که به طور تقریبی تازه و جدید است با همراهی پلیس فتا امکانپذیر خواهد بود. وکیل دعاوی فضای مجازی باید تخصصیتر و با دانش عمیق و بیشتری نسبت به سایر حوزههای وکالت فعالیت کند.
در نتیجه میتوان گفت که وکیل پایه یک دادگستری جرائم اینترنتی باید به صورت تخصصی و با دانش بیشتر در بستر فضای مجازی فعالیت کند. وی باید با دعاوی مربوط به این فضا و جرائم آن به طور کامل آشنا باشد و با تسلط کافی روبرو شود.
به طور حتما نام پلیس فتا برایتان آشنا است و بدون شک همه ما این اسم را شنیدهایم. پلیس فتا در زمینه جرائم اینترنتی و سایبری نقش مهم و اثرگذاری دارد و در روند پرونده با وکیل دعاوی سایبری همکاری متقابلی انجام میدهد.
هنگامی که شما به وکیل رایانهای مراجعه میکنید، به طور حتم این وکیل باید از مهارت بالای خود برای تشخیص و تمیز دادن مدارک و شواهد شما استفاده کند تا در نهایت شما از حقوق قانونی خود بهرهمند شوید.
چرا باید به وکیل دعاوی سایبری مراجعه کنیم؟
در نظام حقوقی ما قانون و قواعدی برای جرمهای سایبری و فضای اینترنتی تصویب و به اجرا رسیده است که دادسرای این جرائم در پایتخت قرار دارد . با توجه به جدید بودن این تخصص و جرائم انجام گرفته در این زمینه میبایست برای برطرف و یا حل کردن مشکل پیش آمده بی شک به وکیل اینترنتی و جرایم رایانه ای متخصص و آشنا با فضای اینترنت و رایانه مراجعه کرد.
لازم به ذکر است وکیلی موفق خواهد بود که با تسلط در این زمینه و با داشتن بیشترین اطلاعات و تجربه کافی نسبت به دیگر وکلای پایه یک دادگستری اقدام کند. با توجه به اهمیت و حساسیت جرائم اینترنتی، وجود یک وکیل سایبری در تهران ضروری است.
اگر به دنبال حل مشکلات سایبری پیش آمده خود هستید میتوانید با مراجعه و مشاوره حقوقی در این زمینه و با همراهی وکیل دعاوی اینترنتی به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید. در این رابطه وکیل علیرضا طباطبایی در خدمت شما خواهد بود.
چنانچه برای شما مشکلاتی در فضا و بستر اینترنتی پیش آمد و نیاز به مرجع قضایی داشتید، در این صورت بهتر است ابتدا با شخصی مسلط و آشنا در مورد موضوع و روند آن صحبت و مشاوره کنید. شایان ذکر است که بهترین شخص در این زمینه میتواند وکیل سایبری باشد. به خصوص وکیلی که پروندههای مشابه پرونده شما را با دقت و هوش بالا با نتیجه مثبت به پایان رسانده است.
ویژگیهای یک وکیل دعاوی اینترنتی متخصص
قوانین و قواعد اجرایی اینترنتی در کشور ما در سال 1388 به تصویب رسیده است. با توجه به آمار داده شده اکثریت مردم از این قوانین اطلاعات کافی ندارند و با روند حقوقی آشنا نیستند، همین مسئله دلیلی میشود تا به وکیل حقوقی سایبری مراجعه کنند.
وکیل متخصص سایبری یا وکیل فناوری اطلاعات باید با تسلط و اشراف کاملی که به این فضا دارد بتواند در حل و موفقیت در پرونده اقدام کند. همچنین دانش و تجربهای که در اندوخته خود دارد کمک میکند تا مشکل را برطرف سازد؛ زیرا در چنین موقعیتی نحوه دفاع وکیل مدافع برای موفقیت در پرونده موثرتر از قوانین تصویب شده است.
اگر مشکلی در زمینه اینترنتی و سایبری پیش آید باید به وکلایی مراجعه کنید که در همین زمینه فعالیت دارند و صاحب نظر هستند. به عنوان مثال در محدوده تهران و کرج پیدا کردن وکیلی با داشتن تخصص لازم در حوزه سایبری کاری است که از عهده هر کسی بر نمی آید. با این حال وکیل سایبری کرج می تواند گزینه مطلوبی برای ساکنین این دو استان باشد. وکیل سایبری کرج می تواند بطور کامل از حقوق موکل خود در مراجع قانونی دفاع کند و برای حفظ و نگهداری حقوق موکلش تمام تلاش خود را به کار برد.
بهترین وکیل دعاوی سایبری یا جرائم رایانهای
در صورتی که وکیل متخصص کیفری دارای تجربه و موفقیت زیادی در پروندههای خود باشد، عنوان بهترین وکیل دعاوی جرائم رایانهای را به این شخص اعطا میکنند. چرا که این شخص با دانش و اشراف کامل به قوانین و مقررات وکالت نموده و تجربه خوبی بدست آورده است. همچنین این شخص به روند عملی دادگاهها آشنایی کامل دارد.
وکیل پایه یک دادگستری سایبری به دلیل متفاوت بودن حوزه کاری و فعالیت خود در اینترنت و آشنایی با برنامههای اینترنتی باید تخصص ویژهای در این فضاها داشته باشد. از آن جا که تکنولوژی و علم همه روزه در حال پیشرفت است وکیلهای این حوزه نیاز دارند همیشه برای کسب دانش و اطلاعات جدید به مطالعه و مهارتآموزی بپردازند تا در کار خود پیشرفت کنند و جزء بهترین وکیلهای سایبری محسوب شوند.
اقدامات یک وکیل سایبری موفق
- تشخیص نوع جرم ارتکابی
- دفاع از حقوق فرد آسیب دیده
- جمعآوری و مستند سازی شواهد
- اقدامات قانونی لازم برای تعقیب مجرم
- حفاظت از حقوق شخصی و حریم خصوصی
جرائم رایانهای مصوب سال 1388
- جرائم علیه اخلاق و عفت عمومی
- هک سامانه مخابراتی و رایانهای و یا همان دسترسی غیر مجاز به این ابزارها
- جعل رایانهای
- سرقت اینترنتی
- جاسوسی رایانهای
- مختل کردن سامانههای اینترنتی
- شنود غیر مجاز مرتبط با سامانه و دادههای مخابراتی و رایانهای
- کلاهبرداری اینترنتی
- انتشار محتویات آموزشی غیر مجاز و در دسترس قرار دادن آنها
- نشر اکاذیب و هتک حیثیت
مصادیق و جرائم رایانهای یا اینترنتی
جرائم رایانهای به طور معمول انجام دادن فعل و کاری است که با تخلفات رایانهای از طریق اینترنت امکان پذیر خواهد بود. در قانون برای این افراد مجازات قانونی تعیین میشود. این جرائم چون از طریق رایانه و اینترنت انجام میشوند به آنها جرائم رایانهای میگویند.
در قانون به طور کلی تعریفی از جرائم رایانهای وجود ندارد ولی مجازات و پیگرد قانونی مشخص و مطرح گردیده است. همچنین ذکر میشود متخلفین با هک کردن و وارد شدن به سیستمهای اشخاص حقیقی و حقوقی مرتکب جرم میشوند و با به دست آوردن اطلاعات شخصی از دارندگان سواستفاده میکنند.
قانون جرائم رایانهای
قانون و مرجع اصلی که میتوان برای رسیدگی جرائم سایبری به آن رجوع کرد قانون جرائم رایانهای است که صدور احکام آن توسط مرجع قضایی مبنی بر همین قانون اعمال میشود. قانونهای تصویب شده در زمینه جرائم اینترنتی بسیار وسیع است و با توجه به اینکه همه روزه شاهد کلاهبرداریهای اینترنتی هستیم مجازات مرتکبین جرائم اینترنتی نیز وسیع و گسترده خواهد بود.
از این رو شما میتوانید برای شکایت در زمینه جرائم رایانهای و سایبری از وکیل دعاوی سایبری متخصص و حرفهای راهنمایی و مشاوره بگیرید. در ادامه چندین نمونه جرائم را ذکر میکنیم.
مجازاتها به طور کامل برای مرتکبین جرائم سایبری که شامل کلاهبرداران سایبری، مزاحمان فضای مجازی،هک و ورود به حریمهای شخصی،جعل و محتوای دادهها و نقض قانون کپی رایت تصویب و به مرحله اجرا رسیده است .به طور حتم وکیل دعاوی اینترنتی به تمام این مباحث آشنا و آگاه خواهد بود.
کلاهبرداریهای اینترنتی
· انتشار محتوای غیر اخلاقی: هرکس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی دادهها و محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله کند و این دادهها را به قصد تجارت، تولید و ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از 91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
·هتک حیثیت و نشر اکاذیب: هرکس به وسیله سامانههای رایانهای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر و با علم به تغییر یا تحریف آن را به اشتراک بگذارد، به نحوی که از نظر عرف موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از 45 روز و 12 ساعت تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(۵.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
· تخریب و اخلال در دادهها یا سامانه های رایانهای و مخابراتی: هر کس به طور غیرمجاز دادههای دیگری را از سامانه های رایانهای یا مخابراتی یا منابع داده حذف، تخریب، مختل یا غیرقابل پردازش کند به حبس از 6 ماه تا 2 سال یا جزای نقدی از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر 2 مجازات محکوم خواهد شد.
· شنود غیرمجاز: هرکس به طور غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانههای رایانهای،مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی و نوری را شنود کند، به حبس از 6 ماه تا 2 سال یا جزای نقدی از ده میلیون(۱۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر 2 مجازات محکوم خواهد شد.
دستمزد و حق الوکاله وکیل دعاوی سایبری
هزینه و حق الوکاله وکیل جرائم رایانهای را نمیتوان به صورت دقیق و مشخص برآورد کرد. برای دریافتن این امر باید به صورت حضوری برای مشاوره حقوقی به دفتر وکلای متخصص سایبری رفت و مستندات و مدارکی که در این زمینه را ارائه داد. تا بعد از بررسی این مدارک و شواهد هزینه دقیق آن مشخص شود.
به صورت کلی دستمزد وکالت وکیل سایبری یا رایانهای به عوامل مختلفی همانند جریان پرونده،تجربه و مهارت وکیل یا خدمات حقوقی ارائه شده بستگی دارد. در واقع مراجعه به وکیل دعاوی سایبری دارای مزایا و خدمات زیادی است.
با کمک وکیل سایبری میتوانید از تمام موارد پیش آمده جلوگیری و همچنین خسارتها و مشکلات مطرح شده را حل و فصل کنید . لازم است که در انتخاب وکیل رایانهای خود دقت کنید؛ زیرا مهارت این وکیل به شما و حل مشکلتان کمک مستقیمی میکند.
در نتیجه امری طبیعی است که حق الوکاله وکیل سایبری با توجه به اقدامات و کارهایی که برای پیروزی در پرونده انجام میدهد نسبت به دیگر وکلا پایه یک دادگستری متفاوت باشد. البته در همه موارد با توجه به اقدامات انجام شده هزینهها مقرون به صرفه خواهد بود.
سخن آخر
در این راهنما شما را با تعریف وکیل دعاوی سایبری و یا اینترنتی آشنا کردیم . وکیل سایبری در فضاهای اینترنتی و سایبری فعالیت میکند. حوزه فعالیت این وکیلها دفاع از حقوق موکل خود در برابر جرائم اینترنتی پیش آمده است.
فضاهای جرائم اینترنتی بسیار گسترده و وسیع خواهد بود. ابزار و وسایل کلاهبرداران سایبری هوشمند و متصل به اینترنت است به همین دلیل قانونهای زیادی برای مجازات کسانی که مرتکب این جرائم شده اند به تصویب رسیده است.
وکیل دعاوی سایبری به خاطر هوش بالا و اشراف کامل به روند عملی دادگاهها و مراجع قانونی که دارد بهترین گزینه برای کمک کردن به شما و حل مشکلتان خواهد بود. اگر قصد مشاوره حقوقی و راهنمایی گرفتن در زمینه جرائم اینترنتی را دارید میتوانید به صورت آنلاین و یا از طریق مراجعه به سایتهای معتبر اقدام کنید.