مشاوره آنلاین وکیل سایبری
فضای مجازی در سالهای اخیر توانسته با گسترش تعاملات و ارتباطات بین افراد جامعه، روابط انسانی را سادهتر کند. اما متأسفانه برخی از افراد سودجو هستند که از امکانات گسترده فضای مجازی سوءاستفاده میکنند و باعث آزار و اذیت دیگران میشوند. به همین خاطر است که قوانین ویژهای برای مقابله با جرائم رایانه ای صادر شدهاند و افرادی هستند که در زمینه قبول وکالت پروندههای دعاوی سایبری فعالیت میکنند. حتی این روزها امکان استفاده از مشاوره آنلاین وکیل سایبری نیز فراهم شده است.
در صورتی که با مشکلاتی مانند توهین، تهمت، افترا و تهدید در شبکههای اجتماعی مواجه هستید. میتوانید از طریق مشاوره آنلاین با وکیل علیرضا طباطبایی در کوتاهترین زمان ممکن این مشکل را از طریق مشاوره آنلاین وکیل سایبری برطرف نمایید.
مشاوره با وکیل سایبری و تاثیرات آن
اگر تا به حال درباره جرائم سایبری چیزی نشنیدهاید و نمیدانید که این پروندهها هم توسط وکلای متخصص بررسی میشوند. باید به شما بگوییم که برای برخورد با جرائمی مانند تهمت، توهین، افترا، ساخت اکانت جعلی در اینستاگرام، کلاهبرداری مالی در واتساپ، تلگرام یا اینستاگرام، فحاشی در فضای مجازی، انتشار فیلمهای مستهجن و … نیز وکیل وجود دارد.
وکیل سایبری در این مواقع میتواند با استفاده از اطلاعات حقوقی خود و آشنایی با دنیای سایبری، جرائم مربوط به چنین پروندههایی را پیگیری نماید. در واقع وکیل سایبری فردی است که دعاوی حقوقی سایبری را به راحتی گره گشایی کرده و با کمک به موکل بار حقوقی این مسئله را از دوش موکل خود بردارد.
جرائم سایبری بسیار گسترده هستند. اما رایجترین جرمی که در ایران اتفاق میافتد کلاهبرداری سایبری است. جعل سایبری و سرقت نیز جزء مواردی هستند که اهمیت زیادی دارند. به همین خاطر وکیل سایبری میتواند با تجربه و تخصصی که دارد با پلیس فتا همکاری نموده و پس از به دست آوردن اطلاعات حقوقی جرم، در محکمه برای گرفتن حق موکل خود اقدامات لازم را انجام دهد.
در این موارد مشاوره یا وکیل سایبری می تواند بسیار راهگشا باشد.
وظایف وکیل سایبری چیست؟
علاوه بر قبول وکالت پرونده شبکه های اجتماعی و دعاوی سایبری اینترنتی و فضای مجازی، وکیل سایبری میتواند از طریق مشاوره آنلاین به موکلان خود کمک کند. همچنین موارد دیگری هستند که در حوزه وظایف وکیل سایبری قرار میگیرند. این موارد عبارتند از:
مشاوره هک و نفوذ
جرائمی مانند هک و نفوذ جزء پروندههایی هستند که توسط وکیل سایبری پذیرفته میشوند. مشاوره با وکیل سایبری در این مورد با اهمیت است.
هکرها افرادی هستند که برای شبکههای اجتماعی نوعی تهدید محسوب میشوند و میتوانند با استفاده از تجهیزات خاص، امنیت رایانهای وب سایتهای مختلف را تهدید و تخریب کنند.
این روزها امکان هک پیجهای اینستاگرامی، اکانتهای تلگرام، واتساپ و … نیز وجود دارد. اما به دلیل اینکه امکان استفاده از خدمات وکالت در پروندههای هک و نفوذ وجود دارد. فعالیت این هکرها محدود شده و به خاطر عواقب این جرائم محتاط تر شده اند. زیرا وکلای سایبری با شرایط موجود در فضای مجازی آشنا هستند و با پیچیدگیهای این دنیا آگاه هستند.
به همین خاطر میتوانند خیلی راحت چنین پروندههایی را به نتیجه برسانند. افراد عادی به دلیل اینکه آشنایی با امور حقوقی و کیفری چنین پروندههایی ندارند. متأسفانه نمیتوانند جلوی ضررهای مادی که به آن ها وارد شده را بگیرند.
اما یک وکیل متخصص در این زمینه میتواند با ارائه مشاوره هک و نفوذ؛ مشکلات افرادی که مورد کلاهبرداری و هک قرار گرفتهاند را خیلی سریع برطرف کند. مشاوره با وکیل سایبری علیرضا طباطبایی که در این زمینه تخصص دارد، میتواند راهگشا باشد. برای رسیدن به اهداف خود در حل پرونده دعاوی سایبری، مشاوره آنلاین وکیل سایبری بسیار موثر خواهد بود.
مشاوره توهین و تهمت و افترا و تهدید
ارائه مشاوره آنلاین وکیل سایبری در شبکههای اجتماعی برای افرادی که مورد توهین قرار گرفتهاند نیز یکی از وظایف وکیل سایبری است. متأسفانه در جامعه ما توهین بسیار اتفاق میافتد و اگر شخصی که مورد توهین و افترا قرار گرفته بداند که امکان استفاده از مشاوره توهین و تهمت و افترا و تهدید وجود دارد، میتواند از افرادی که به او توهین کردهاند شکایت کند.
تهمت زدن در شبکههای مجازی این روزها زیاد اتفاق میافتد و از آنجا که جزء جرائم علیه حیثیت و آبروی اشخاص محسوب میگردد. امکان شکایت از فرد توهین کننده نیز میسر شده است.
در هر شهر یا شهرستانی، دادسرا وجود دارد و امکان رسیدگی به چنین پروندههایی در این مراجع قضایی میسر شده است. تنها کافی است که فردی که مورد توهین قرار گرفته، مدارک مورد نیاز برای شکایت را جمع آوری کند و از یک کمک وکیل سایبری کمک بگیرد. این جرم به آبرو و حیثیت افراد لطمه وارد میکند به همین خاطر دارای مجازاتهای سنگینی است. در صورتی که نیاز به تنظیم شکوائیه و کمک در رابطه با چنین جرائمی دارید، میتوانید از مشاوره آنلاین سایبری علیرضا طباطبایی استفاده کنید.
مشاوره واتساپ و تلگرام
واتساپ و تلگرام جز شبکههای اجتماعی هستند که متأسفانه در آن ها امکان تهدید وجود دارد. اما نحوه شکایت از افرادی که در این شبکههای اجتماعی مورد جرم میشوند، چگونه است. افرادی که مورد جرم قرار گرفتهاند میتوانند از صفحه پیامهای ارسالی اسکرین شات بگیرند و برای تنظیم شکوائیه از کمک وکیل استفاده کنند.
وکیل علیرضا طباطبایی با ارائه مشاوره واتساپ و تلگرام به افرادی که به آن ها خسارت وارد، شده کمک میکند تا بتوانند حق قانونی خود را به دست بیاورند. مشاوره آنلاین وکیل سایبری با علیرضا طباطبایی به نتیجه مورد انتظار خواهد رسید.
متأسفانه پروندههای شکایت از واتساپ و تلگرام این روزها در حال افزایش است و کلاهبرداران زیادی هستند که در این شبکههای اجتماعی اقدام به اخاذی، کلاهبرداری و تهمت میکنند. به همین خاطر پیگیری چنین پروندههایی توسط مردم عادی زمان زیادی طول میکشد. اما از آنجا که طرح شکایت از چتهای واتساپ و تلگرام در حوزه تخصصی وکلای سایبری قرار میگیرد. سرعت پیگیری چنین پروندههایی افزایش پیدا میکند و وکیل میتواند با پلیس فتا و دادسرای مربوطه در ارتباط باشد تا بتواند خیلی سریعتر پرونده را به نتیجه برساند.
متأسفانه در چنین شکایتهایی مسائل پیشبینی نشدهای رخ میدهد که نیاز به تخصص و تجربه در این حوزه دارد. تنها یک وکیل سایبری است که میتواند در این مواقع به شما کمک کند.
مشاوره اینستاگرام
شبکه اجتماعی اینستاگرام نسبت به سایر شبکههای اجتماعی طرفداران بیشتری دارد. این اپلیکیشن محبوب، مکان خوبی برای کلاهبرداری، توهین، افترا و تهمت افراد سودجو است. خیلی از افراد هستند که در پیجهای اینستاگرامی برای کاربران دیگر مزاحمت ایجاد میکنند.
اما جای هیچ گونه نگرانی نیست. زیرا امکان استفاده از مشاوره حقوقی برای جرائم اینستاگرام هم وجود دارد. با کمک گرفتن از وکلای سایبری و دریافت مشاوره اینستاگرام شما میتوانید از پیج یا کاربرانی که برای شما مزاحمت ایجاد کردهاند، شکایت کنید. به طور کلی سه روش برای شکایت در اینستاگرام وجود دارد. این روشها عبارتند از:
- شکایت از یک کاربر یا پیج خاص
- شکایت از یک پست یا مطلب خاص
- شکایت از کامنت یا نظراتی که برای شما در پیج اینستاگرامی گذاشته میشود
مجازات توهین در اینستاگرام و قرار دادن کامنتهای توهین آمیز از ۹۱ روز تا ۲ سال حبس و مجازاتهای نقدی است. بنابراین اگر با چنین مشکلاتی مواجه شدهاید. میتوانید در حوزه جرائم اینستاگرامی مشاوره آنلاین دریافت کنید و از کمک وکیل علیرضا طباطبایی استفاده نمایید.
علاوه بر نکاتی که به آن ها اشاره شد، وظایف دیگری نیز به عهده وکلای جرائم سایبری است که بسیار گسترده هستند. از وکالت در پروندههایی گرفته که مربوط به قاچاق مخابراتی، نقض حقوق پدید آورندگان نرمافزارها، پروندههای رمز ارزها و … گرفته تا دسترسی غیر مجاز به شبکههای اجتماعی و اکانتهای دیگران، همگی جزو مواردی میشوند که وکیل سایبری میتواند به عهده بگیرد.
اهمیت دریافت مشاوره آنلاین با وکیل سایبری
ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که وقتی میتوان به صورت شخصی پروندههای سایبری را پیگیری نمود، چه نیازی به استفاده از کمک وکیل جرائم رایانهای است. در نظام حقوقی کشور ما در رابطه با جرائم سایبری و رایانهای قوانین خاصی به تصویب رسیده است و دادسرای استانهای مختلف وظیفه رسیدگی به چنین پروندههایی را دارند. پلیس فتا نیز وظیفه رسیدگی به جرائم سایبری را به عهده دارد.
به همین خاطر هموطنان عزیز میتوانند به صورت شخصی چنین پروندههایی را پیگیری نموده و پس از تنظیم شکوائیه، اقدام به شکایت نمایند. اما کمک گرفتن از یک وکیل می تواند نتیجه بهتری برای پرونده داشته باشد. خیلی از اوقات به دلیل اینکه افراد عادی اطلاعات کافی در این حوزه ندارند و با حساسیتهای فضایی مجازی آشنا نیستند. نمیتوانند جرم سایبری را اثبات کنند.
اما یک وکیل سایبری میتواند با اشرافی که بر دعاوی جرائم سایبری دارد. مشاورههای لازم را در اختیار موکل خود قرار دهد و با انجام همکاریهای لازم با پلیس فتا و دادسرای مربوطه، خیلی سریعتر نتیجه مطلوب را برای این پرونده بگیرد. پس مشاوره آنلاین وکیل سایبری را دست کم نگیرید.
معرفی جرائم رایانهای
مصادیق جرائم رایانهای با توجه به قانون مصوب سال ۱۳۸۸ شامل موارد گوناگونی میشود.
- کلاهبرداری اینترنتی
- هک سامانههای مخابراتی و رایانهای
- شنود غیر مجاز در سامانهها، دادههای رایانهای و مخابراتی
- سرقت اینترنتی
- جاسوسی رایانهای
- نشر اکاذیب
- هتک حیثیت در شبکههای اجتماعی
- جرائم علیه عفت عمومی و اخلاق
- منتشر کردن محتویات آموزشی غیر مجاز
- ایجاد اختلال در سامانههای اینترنتی
- جعل رایانهای
ویژگی های وکیل سایبری چیست؟
از آنجا که بحث جرم و جنایت در فضای مجازی تقریباً جدید است. قوانینی که در این حوزه تصویب شدهاند، مربوط به سال ۱۳۸۸ میشوند. همین موضوع نشان میدهد که افراد عادی جامعه با مشکلات حقوقی در این حوزه آشنا نیستند و درباره قوانین مربوط به جرائم رایانهای اطلاعات کافی هم ندارند.
در این مواقع کمک گرفتن از یک وکیل متخصص میتواند کارساز باشد. زیرا وکلای حوزه جرائم رایانهای و سایبری اشراف و تسلط کافی بر این جرائم دارند و میتوانند با شانس بیشتری در پرونده پیروز شوند. متأسفانه تنها قوانین نیستند که برای راهیابی پرونده تاثیرگذار هستند. بلکه نحوه دفاع و طرز برخورد وکیل هم میتواند بر رای دادگاه تأثیر داشته باشد. از جمله ویژگیهایی که یک وکیل سایبری خوب باید داشته باشد عبارتند از:
- جمع آوری مدارک و مستندسازی شواهد
- تشخیص صحیح نوع جرم
- انجام اقدامات قانونی برای تعقیب مجرم
- دفاع از حقوق موکل
- محافظت از حقوق شخصی موکل
هزینه وکیل سایبری چقدر است؟
حق الوکاله و هزینهای که وکیل جرائم رایانهای دریافت میکند به عوامل مختلفی بستگی دارد. با توجه به پیچیدگی پرونده، نوع خدمات مورد نیاز برای اثبات جرم، خسارتهای وارد شده به موکل، تخصص و تجربه وکیل مورد نظر و بسیاری از موارد دیگر هزینه حق الوکاله تعیین میشود.
هرچه پرونده پیچیدهتر باشد مسلماً شامل دعاوی بیشتری میشود و علاوه بر پرونده اصلی، وکیل باید به پروندههای دیگری هم رسیدگی نماید. بنابراین هزینه چنین پروندههای بیشتر از هزینه پروندههای ساده میشود. بهترین راه برای کسب اطلاع از هزینه وکیل سایبری این است که شما عزیزان به صورت حضوری به دفاتر وکالت مراجعه کنید یا از طریق شمارههای تماس این وکلا، هزینههای مورد نظر را سوال کنید.
نحوه دریافت مشاوره آنلاین وکیل سایبری
گاهی اوقات گرفتن یک وکیل برای رسیدگی به پروندههای سایبری هزینه زیادی در بر دارد و افراد ترجیح میدهند از مشاوره افراد متخصص استفاده کند و باقی مراحل را خودشان پیگیری نمایند. مشاوره آنلاین وکیل سایبری توسط وکلای متخصص در این حوزه به هموطنان عزیز ارائه میشود.
افرادی که نیاز به مشاوره دارند میتوانند با پرداخت هزینههایی اندک از ۱۰ دقیقه تا یک ساعت مشاوره رایگان بگیرند. هرچه مدت زمان مکالمه تلفنی افزایش پیدا کند. هزینه مشاوره هم بیشتر میشود. در وب سایت وکلایی که در این حوزه فعالیت میکنند، شمارههایی برای تماس مستقیم افراد قرار داده شده است که میتوانند از طریق تماس با آن ها با وکیل متخصص مشورت کنند.
هنگام مشاوره تلفنی متقاضی میتواند سوالات خود را مطرح کند و از راهنماییهای حقوقی یک وکیل متخصص استفاده نماید. برای ثبت درخواست مشاوره، موکل باید از طریق وب سایت نام و نام خانوادگی و شماره تماس خود را ثبت کند.
پس از نوشتن آدرس، نوع درخواست خود را از بین مواردی که در وب سایت مشخص شده، انتخاب نموده و پس از قبول شرایط درخواست مشاوره را ثبت نماید. شرایط انجام مشاوره نیز در چنین وب سایتهایی درج شده است. در وب سایت وکیل علیرضا طباطبایی نیز امکان مشاوره آنلاین با ایشان وجود دارد و متقاضیان میتوانند پس از ثبت نام به مدت ۳۰ دقیقه با پرداخت هزینه از مشاورههای حقوقی استفاده نمایند.
کلام پایانی
مشاوره آنلاین وکیل سایبری یکی از راهکارهای سادهای است که افراد میتوانند از آن استفاده کنند. با توجه به گستردگی جرائم در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، افراد بسیاری هستند که مورد کلاهبرداری و جرم قرار میگیرند. این افراد میتوانند برای رسیدگی به پروندههای خود و شکایت علیه کلاهبرداران از مشاوره آنلاین استفاده نمایند.