وکیل سایبری

نماد شایستگی و اعتماد

تماس با وکیل سایبری

09306734250 - 021-28427137

info@vakiltabatabaee.ir
جستجو کردن

وکیل جرایم اینترنتی به کدام دعاوی رسیدگی می‌کند؟

وکیل جرایم اینترتی
اشتراک گذاری مقاله

آشنایی با حیطه کار وکیل جرایم اینترنتی

وکیل جرایم اینترنتی می‌تواند در زمینه جرایم مربوط به کلاهبرداری اینترنتی، هک، نقض حریم خصوصی و کلیه پرونده‌هایی که مربوط به اینترنت می‌شوند به شما کمک کند. یک وکیل اینترنتی حرفه ‌ای در زمینه فناوری اطلاعات و حقوق رایانه تخصص دارد و به خاطر اینکه با قوانین و مقررات مربوط به جرائم رایانه‌ای آشنا است، می‌تواند برای احقاق حق موکلان به آن ها مشاوره‌های تخصصی ارائه نماید.

درصورتی‌که مرتکب جرایم رایانه‌ای شده‌اید، کسی از شما شکایت کرده و یا خودتان مورد کلاهبرداری و سوء استفاده قرار گرفته‌اید، می‌توانید از کمک وکیل علیرضا طباطبایی وکیل جرایم اینترنتی استفاده نمایید. برای دریافت مشاوره و وقت قبلی می‌توانید با شماره‌های موجود در سایت وکیل طباطبایی تماس بگیرید.

تعریف جرایم اینترنتی

بر اساس قانون ، جرایم اینترنتی مجازات‌های سنگینی مانند جزای نقدی، انفصال از خدمات دولتی و حبس را به دنبال دارند. بنابراین مهم است که از کمک وکیل جرایم سایبری استفاده کنید. اما پیش از اینکه با وکیل جرایم اینترنتی تماس بگیرید، بهتر است با این جرایم آشنا باشید.

به جرائمی که از طریق شبکه‌های اجتماعی و رایانه انجام می‌شوند، جرایم اینترنتی گفته می‌شود. طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های غیر مجاز مانند انتشار اطلاعات نادرست، سرقت اطلاعات، ایجاد اختلال در عملکرد شبکه‌های رایانه‌ای، تخریب داده و … جزء جرایم سایبری محسوب می‌شوند.

وکیل جرایم اینترنتی متخصص

این روزها فضای مجازی گسترش پیدا کرده است و به یکی از بخش‌های اصلی زندگی ما تبدیل شده است. بنابراین مهم است که برای حفظ امنیت کشور با جرایم رایانه‌ای برخورد شود. نهادهای مسئول و دولت تمهیدات لازم برای مقابله با جرایم اینترنتی را اندیشیده‌اند و مجازات‌های سنگینی را برای مجرمان اینترنتی در نظر گرفته‌اند. از جمله جرایم رایانه‌ای و اینترنتی که برای پیگیری پرونده‌های مربوط به آن ها نیاز به کمک وکیل جرایم اینترنتی خواهید داشت، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • کلاهبرداری رایانه‌ای

بعضی از افراد هستند که از طریق شبکه‌های کامپیوتری به سازمان‌های مختلف، افراد و شبکه‌های اینترنتی دولتی آسیب می‌رسانند. این افراد که کلاهبردار اینترنتی محسوب می‌شوند، برای به دست آوردن اطلاعات یا پول مرتکب جرم‌هایی مانند جعل اطلاعات، کلاهبرداری اینترنتی، فیشینگ، جاسوسی رایانه‌ای و سرقت هویت افراد می‌شوند. درصورتی‌که با چنین موردی مواجه شده‌اید، می‌توانید

از یک وکیل اینترنتی متخصص کمک بگیرید.

  • خرابکاری رایانه‌ای

افرادی که از رایانه برای خرابکاری و آسیب رساندن به داده‌ها و سیستم‌های دیگران استفاده می‌کنند به‌عنوان خرابکار محسوب می‌شوند. حمله‌های هکری، ایجاد اختلال در شبکه‌های مجازی، آسیب زدن به داده‌ها، کلاهبرداری رایانه‌ای، انتشار بدافزار یا ویروس‌های مخرب، همه و همه جزو جرایم خرابکاری رایانه‌ای محسوب می‌شوند. خرابکاری‌های رایانه‌ای دارای جریمه‌های بسیار سنگینی هستند. به همین خاطر برای رسیدگی به چنین پرونده‌هایی ضروری است که از مشاوره و راهنمایی وکیل جرایم سایبری استفاده شود.

  • جاسوسی رایانه‌ای

سرقت اطلاعات محرمانه و خصوصی دیگران، رصد ارتباطات شرکت‌ها و جاسوسی صنعتی به‌صورت رایانه‌ای، جزو جرایم اینترنتی محسوب می‌شود. البته با توجه به انگیزه مجرمان، آسیب‌های وارد شده به قربانی و روش انجام جرم، می‌توان جرایم اینترنتی را به دسته‌بندی‌های دیگری هم تقسیم نمود. اما به‌طورکلی این سه دسته جرم مشمول قانون مجازات اسلامی می‌شوند. در فصل هجدهم قانون در رابطه با جرایم رایانه‌ای و مجازات‌های آن ها اطلاعات کاملی آورده شده است.

موارد دیگری که طبق قانون جزو جرایم رایانه‌ای محسوب می‌شوند، عبارت‌اند از:

  • هتک حیثیت
  •  انتشار اخبار کذب و اطلاعات دروغ
  • جعل رایانه‌ای
  • نشر موارد آموزشی نامربوط و غیرمجاز
  • سرقت اینترنتی
  • جرایم علیه عفت عمومی
  • ایجاد اختلال در سیستم‌های اینترنتی
  •  ورود غیر مجاز و هک سامانه‌های رایانه‌ای
  •  شنود سامانه‌های مخابراتی به‌صورت غیر مجاز و …

 انواع دعاوی اینترنتی و مجازات‌های آن ها

انواع دعاوی اینترنتی مربوط به جرائمی که در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شوند به‌صورت قانونی در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار می‌گیرند. همان‌طور که در بخش پیش اشاره کردیم، خرابکاری رایانه‌ای، کلاهبرداری و جاسوسی جزو مهم‌ترین جرایم اینترنتی هستند که با توجه به نوع جرم، تعدد جرم، سابقه کیفری مرتکب و موارد دیگر، مجازات‌های گوناگونی را در پی دارند. در ابتدای بحث درباره این مجازات‌های سنگین که شامل حبس، پرداخت جریمه نقدی و انفصال از خدمت می‌شود، صحبت کردیم. البته اگر شخصی که مرتکب جرم شده سابقه کیفری داشته باشد، مشمول مجازات‌های تبعی نیز می‌شود.

مزایای استفاده از راهنمایی وکیل جرایم اینترنتی

با دریافت مشاوره و کمک گرفتن از وکیل دفاع از متهمین اینترنتی، امکان دریافت تخفیف برای مجازات‌های سنگین مانند اعدام، حبس و جزای نقدی وجود دارد. متأسفانه روز به روز جرایم اینترنتی گسترده‌تر می‌شوند و برای مقابله با این جرائم، مجازات‌ها نیز سنگین‌تر می‌شوند. بنابراین داشتن وکیلی که در زمینه جرائم رایانه‌ای متخصص باشد، نقش مهمی در کاهش مجازات‌های احتمالی دارد.

  • وکلای جرایم اینترنتی از حقوق فرد دفاع می‌کنند و با ارائه دلایل و اسناد محکمه پسند برای مجرمان تخفیف می‌گیرند.
  • مردم عادی اطلاعات کاملی درباره قوانین جرایم رایانه‌ای ندارند. ولی یک وکیل جرایم اینترنتی به خاطر اشراف کاملی که به این موضوع دارد، می‌تواند بهترین دفاع را برای موکل خودش ارائه دهد و در برابر قانون از حقوق او دفاع نماید.
  • روند رسیدگی به پرونده‌های جرایم اینترنتی در دادگاه بسیار پیچیده است. بنابراین شانس موفقیت افراد عادی کم است. اما اگر از یک وکیل کمک بگیرند در دادگاه می‌توانند مؤثرتر عمل کنند و شانس پیروزی خود را افزایش دهند.
  • یک وکیل جرایم اینترنتی در کلیه مراحل رسیدگی به پرونده از تحقیقات مقدماتی گرفته تا دادرسی و در نهایت اجرای حکم، موکل خود را همراهی می‌کند. همین امر باعث می‌شود تا موکل با آرامش خاطر بیشتر از حقوق خود مطلع شود و مراحل رسیدگی به پرونده را طی کند.
وکیل جرم در اینترنت

به‌صورت اختصار مزایای استفاده از راهنمایی وکیل جرایم اینترنتی عبارت‌اند از:

  • کاهش مجازات‌های احتمالی
  •  افزایش شانس موفقیت در رسیدگی به پرونده
  •  حفظ حقوق موکل

ویژگی‌های بهترین وکیل جرایم اینترنتی

ویژگی‌هایی که وکیل جرایم اینترنتی باید داشته باشد در ادامه آورده‌ایم. اگر به دنبال یک وکیل متخصص و مجرب می‌گردید با مراجعه به سایت وکیل طباطبایی می‌توانید بهترین وکیل کیفری را در زمینه جرایم رایانه‌ای انتخاب کنید. تمام وکلای تیم حرفه‌ای این مجموعه ویژگی‌های مورد نیاز یک وکیل متخصص و حرفه‌ای را دارا هستند. این ویژگی‌ها عبارت‌اند از:

تخصص و تجربه بالا

وکیل جرایم اینترنتی باید تجربه رسیدگی به پرونده‌های این‌چنینی را داشته باشد تا بتواند از پس چالش‌های پرونده‌های اینترنتی بربیاید و از موکل خود دفاع کند. هرچه تخصص و مهارت وکیل بیشتر باشد دانش و تجربه بیشتری در زمینه قوانین و مقررات جرایم رایانه‌ای دارد. وکلای متخصص به‌صورت مرتب اطلاعات خود را به روز می‌کنند و در جریان تغییر و تحولات قانون‌های مربوط به جرایم رایانه‌ای قرار می‌گیرند.

مهارت‌های ارتباطی بالا

علاوه بر تخصص و تجربه، وکیل جرایم اینترنتی باید بتواند به‌صورت مؤثر با مقامات قضایی، موکل خود و افرادی که درگیر این پرونده هستند، ارتباط برقرار کند.

مهارت‌های تحلیلی

یک وکیل حرفه‌ای باید تمام اطلاعات فنی مربوط به پرونده را تحلیل کند و از کوچک‌ترین اطلاعات استفاده کند تا بتواند از موکل خود دفاع کند.

مهارت مذاکره

گاهی اوقات در پرونده‌های اینترنتی طرفین حاضر به توافق می‌شوند و وکیل جرایم اینترنتی باید توانایی کافی برای مذاکره با مقامات قضایی و شاکیان را داشته باشد تا بتواند یک توافق رضایت بخش برای پرونده به دست بیاورد.

پایبند به اصول اخلاقی

یک وکیل متخصص و حرفه‌ای به موکل خود متعهد است و به اخلاق حرفه‌ای پایبند است. وکلایی که رازدار موکل خود باشند، قابل اعتماد هستند و در چنین پرونده‌هایی موفق‌تر عمل می‌کنند.

نحوه رسیدگی به جرایم اینترنتی توسط وکیل چگونه است؟

وظایف وکیل جرایم اینترنتی بسیار گسترده است. افرادی که در زمینه‌های حقوقی تخصص دارند و می‌توانند پرورده‌های مربوط به جرایم سایبری را بررسی کنند یک سری وظایف قانونی دارند که در ادامه آن ها را مشاهده می‌نمایید.

  • ارائه مشاوره حقوقی
  • بررسی پرونده
  • تهیه و جمع آوری مدارک و اسناد
  • جمع آوری ادله برای دفاع از موکل
  • حضور در جلسات دادگاه
  •  طرح دعاوی
  • اعتراض به حکم دادگاه در صورت لزوم
  • جبران خسارت موکل
  • ارائه دفاعیه قوی
  • درخواست صدور حکم قضایی تأمین خواسته

با توجه به وظایف وکیل جرایم اینترنتی در ادامه به نحوه بررسی پرونده‌های اینترنتی توسط یک وکیل متخصص اشاره می‌کنیم.

1. ملاقات با موکل

در اولین مرحله وکیل باید برای بررسی نمودن پرونده با موکل خود ملاقات نماید. وکیل باید پس از دریافت اطلاعات اولیه مانند نوع جرم، شرح جرم، تاریخ و مکان وقوع جرم، مدارک، شواهد موجود و شناسایی افراد و سازمان‌هایی که در این جرم درگیر هستند به بررسی پرونده بپردازد.

2. بررسی مدارک و شواهد

در چنین پرونده‌هایی، گزارش کارشناسی، گزارش پلیس، فایل‌های کامپیوتری، پیام‌های الکترونیکی و … جزو مدارک محسوب می‌شوند. بنابراین وکیل باید بر اساس قوانین و مقررات این مدارک را بررسی کند تا ابتدا بتواند تشخیص دهد اصلاً جرمی اتفاق افتاده یا نه.

3. دفاع از موکل

وکیل جرایم اینترنتی با دانستن مجازات‌های قانونی و اشراف بر جرم‌های سایبری پس از بررسی پرونده، باید بهترین دفاع را برای موکلش ارائه نماید. حضور وکیل در دادگاه و دفاع از موکل، می‌تواند باعث تبرئه مجرم یا تخفیف مجازات شود. گاهی اوقات نیز وکیل می‌تواند درخواست تعلیق اجرای مجازات را برای موکل خود ارائه نموده و یا درخواست اعاده دادرسی دهد.

در نهایت این تخصص تجربه و تبحر وکیل جرایم اینترنتی است که می‌تواند باعث تغییر نتیجه پرونده شود. بنابراین قبل از انتخاب وکیل جرایم سایبری حتماً سابقه او را بررسی کنید تا ببینید ویژگی‌های یک وکیل خوب و با تجربه را دارد و یا اصلاً سابقه بررسی چنین پرونده‌هایی را در پرونده خود داشته است یا خیر

هزینه وکیل جرایم اینترنتی چقدر است؟

هزینه وکیل جرایم رایانه‌ای ا توجه به عوامل گوناگونی تغییر می‌کند. در حالت کلی می‌توان گفت که هزینه وکیل گرفتن برای بررسی جرایم رایانه‌ای از ۵ تا ۵۰ میلیون تومان متغیر است. اما این هزینه با توجه به فاکتورهایی که در ادامه مشاهده می‌کنید، ممکن است کاهش یا افزایش داشته باشد.

نوع جرم

جرایم رایانه‌ای بسیار پیچیده و گسترده هستند. بنابراین با توجه به اینکه نوع جرم چه باشد، هزینه گرفتن وکیل بیشتر می‌شود. به‌عنوان‌مثال افرادی که کلاهبرداری اینترنتی انجام داده‌اند. پرونده‌های پیچیده‌تری دارند و دفاع از آن ها مشکل است. بنابراین هزینه وکیل در این نوع از جرایم بیشتر می‌شود.

مراحل دادرسی پرونده

با توجه به میزان پیگیری وکیل و مراحل دادرسی پرونده، هزینه وکیل هم تغییر می‌کند. اگر پرونده جرایم رایانه‌ای نیاز به بررسی در مقامات قضایی بالاتری را داشته باشد و نیاز باشد در دیوان عالی یا دادگاه‌های متعدد به این پرونده رسیدگی شود، هزینه وکیل هم بیشتر می‌شود.

تجربه وکیل جرایم رایانه‌ای

وکلای مجرب و حرفه‌ای که در زمینه جرایم سایبری تخصص و تجربه بیشتری دارند، دستمزد بیشتری نسبت به وکلای تازه کار دریافت می‌کنند. البته از آنجا که داشتن تجربه و تخصص می‌تواند باعث تغییر نتیجه پرونده شود. توصیه می‌کنیم از کمک وکلای متخصص استفاده نمایید. در صورت شکست در پرونده ممکن است ناچار به پرداخت هزینه‌های بسیار سنگین بابت خسارت و جریمه شوید.

چگونه یک وکیل جرایم اینترنتی خوب پیدا کنیم؟

روش‌های متعددی برای پیدا کردن وکیل جرایم سایبری وجود دارد.

  • اول از همه می‌توانید در اینترنت جستجو کنید.

وکلایی که در این زمینه تخصص و تجربه دارند حتماً از طریق سایت‌های اینترنتی با موکلان خود در ارتباط هستند. بنابراین شما می‌توانید با مراجعه به سایت و دریافت اطلاعات درباره افرادی که قبلاً از این موسسه‌های حقوقی مشاوره دریافت کرده‌اند، از تبحر و تخصص وکلای این مجموعه‌ها مطمئن شوید. وکیل علیرضا طباطبایی یکی از بهترین وکلای جرایم اینترنتی است که با تیم حرفه‌ای خود در این حوزه فعالیت می‌کند. با جستجو در اینترنت و مراجعه به سایت وکیل طباطبایی، می‌توانید از کمک وکلای متخصص این مجموعه بهره‌مند شوید.

  • پرس و جو از دوستان و آشنایان

اگر در خانواده دوستان یا آشنایان شما افرادی هستند که درگیر جرایم رایانه‌ای شده‌اند و از کمک وکلای متخصص استفاده کرده‌اند، می‌توانید پرس و جو کنید و بهترین وکیل را به توصیه دوستان و آشنایان خود انتخاب کنید.

  • مراجعه به موسسه‌های حقوقی

در موسسه‌های حقوقی معتبر می‌توانید وکلای متخصص و با تجربه‌ای را پیدا کنید که در زمینه جرایم سایبری فعالیت می‌کنند.

  • مراجعه به کانون وکلا و دادگستری‌ها

اگر از طریق جستجوی اینترنتی و مراجعه به مؤسسات حقوقی نتوانستید یک وکیل خوب را پیدا کنید. می‌توانید به کانون وکلای دادگستری مراجعه نموده و درباره افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، اطلاعات دقیق به دست بیاورید.

کلام پایانی

درصورتی‌که درگیر پرونده‌های جرایم اینترنتی هستید، باید بدانید که این جرایم در دادسرای رایانه‌ای به‌صورت اختصاصی مورد بررسی قرار می‌گیرند. اگر نیاز به کمک وکیل جرایم اینترنتی دارید، می‌توانید با شماره‌های موجود در سایت وکیل طباطبایی تماس بگیرید و پیگیری و رسیدگی به پرونده‌های اینترنتی خود را به وکلای متخصص این مجموعه بسپارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *