آشنایی با وکیل فناوری اطلاعات
پیشرفت فناوری و استفاده بیشتر از فضای مجازی در سال های اخیر در زمینه های مختلف سبب زندگی راحت تر و بدون دردسر مردم شده است. البته از طرفی میزان جرایم رایانه ای و سایبری نیز نسبت به قبل بیشتر شده است. با توجه به نیاز مردم به استفاده روزمره از این فضا، بعید نیست شمار این جرایم و انواع آن ها در آینده بیشتر هم شود. این جرایم همان اعمال، تخلفات و قانون شکنی هایی هستند که در فضای مجازی رخ می دهد.
به خاطر ناآشنا بودن بسیاری از مردم با اینترنت و ظهور کلاهبرداری های اینترنتی شاهد بیشتر شدنشان هستیم. بهره بردن از اینترنت و فضای مجازی انکار ناپذیر بوده و نمی توان مردم را از استفاده از آن منع کرد. به همین خاطر وکیل فناوری اطلاعات که به آخرین و به روزترین دانش در این حوزه آگاهی دارد، باید تا حد ممکن از بروز این جرایم جلوگیری کرده و به دفاع از حق بی گناهان بپردازد.
وکیل فناوری اطلاعات کیست؟
وکیل قراردادهای اینترنتی، وکیل جرایم رایانه ای و سایبری که به وکیل فناوری اطلاعات یا همان آی تی نیز معروف است را باید شخصی دانست که دوره تخصص خودش را در خصوص این نوع از جرایم و تمام جزئیات پیرامون آن گذرانده است. وکیل علیرضا طباطبایی به عنوان وکیل فناوری اطلاعات هر گونه اطلاعات در حوزه فناوری اطلاعات، رایانه و انواع جرایم موجود در اینترنت و رایانه را به خوبی درک کرده و از روش های هک، رعایت نکردن کپی رایت و مواردی از این قبیل آگاه است.
در کل اگر بخواهیم محدوده تخصص وکیل فناوری اطلاعات را شرح دهیم، باید به امور رایانه ای و جرایم گوناگون موجود در فضای مجازی و رایانه اشاره داشته باشیم. چنین فردی با تسلط کامل بر قوانین و به روز بودن اطلاعاتی می تواند مشکلات پیش آمده در این زمینه را خیلی سریع حل کرده و از حقوق مردم دفاع نماید.
شاید انواع جرایم اینترنتی برای اکثر افراد رخ دهد و آن ها را به قربانیانی تبدیل کند که اطلاعات شخصی و مالیشان در معرض خطر قرار گیرد. متاسفانه عده زیادی از وجود وکیل فناوری اطلاعات بی خبر بوده و صرفا می خواهند خودشان به این امور رسیدگی نمایند. این در حالیست که چنین وکیلی شما را تا آخرین لحظات دفاع و حتی بعد از آن همراهی کرده و روند پرونده به وجود آمده را به سمت پیروزی هدایت می کند.
ویژگی های وکیل فناوری اطلاعات
بعد از کسب اطلاعات در مورد وکیل بررسی داده ها و امنیت شبکه، نوبت به بیان ویژگی های آن می رسد. در وهله نخست باید گفت چنین فردی آشنایی کاملی به رایانه و موضوعات مرتبط با آن به همراه اینترنت دارد. این فرد باید آشنایی کاملی نسبت به دیگران به فناوری و پیشرفت علم و دنیای مجازی در سال های اخیر داشته باشد.
متاسفانه وکلای زیادی در این زمینه تخصص کافی نداشته و نباید از راهنمایی های آن ها برای پیشبرد پرونده ها استفاده کرد؛ زیرا در نهایت به نتایج مناسبی نخواهید رسید. وکیل فناوری اطلاعات جدا از این که روزانه به دفاع از حقوق موکلان خود می پردازد، باید روزانه آخرین اطلاعات از دنیای فناوری را به دست آورد.
از دیگر ویژگی های وکیل فناوری اطلاعات این است که وقتی در حین مشاوره اطلاعات کافی را در اختیارش قرار دادید، بتواند راه حل هایی را پیش روی شما و خودش قرار دهد تا رسیدگی به این پرونده با سرعت و کیفیت بالایی همراه شود. این که یک وکیل مجرب بتواند به خوبی متوجه منظور و هدف شما شود، از جمله ویژگی هایی است که نباید غافل شد.
پس نتیجه می گیریم باید از یک وکیل متخصص و کاملا مسلط برای دفاع از حقوق خود در مقابل جرایم سایبری و اینترنتی کمک بگیرید. در میان چندین وکیل فناوری اطلاعات که تعدادشان هر ساله به خاطر نیاز در این حوزه بیشتر می شود، پیدا کردن فردی مجرب و کاربلد کمی سخت است و باید خصوصیات متععدی را برای انتخاب خود ملاک قرار دهید.
وکیل فناوری اطلاعات چه تفاوتی با سایر وکلا دارد؟
یکی از مهم ترین سوالات کاربران این است که تفاوت وظایف وکیل فناوری اطلاعات با سایر وکلا چیست؟ و اینکه آیا برای اقدامات و جرایم سایبری می توان صرفا به یک وکیل دیگر اعتماد کرد؟ در پاسخ باید گفت وکالت خود شاخه های مختلفی داشته و هر یک در زمینه هایی تخصص دارند. با اینکه تمام وکلا اطلاعات پایه را در اختیار دارند، اما شاید در پی اطلاعات تخصصی در هر حوزه ای نباشند.
به همین خاطر یک وکیل سایبری در این شرایط کمک بیشتری به حل پرونده می کند. وکیل فناوری اطلاعات به طور مستقیم و روزانه با فضای مجازی و آنلاین درگیر بوده و تسلط کاملی به این فضا دارد. البته شاید جرایم دیگری هم در فضای مجازی رخ داده و ابعاد گسترده تری داشته باشد.
پیگرد قانونی از متهمان و مرتکبان جرایم بر علیه موکلان در این شغل به تخصص های فنی نیاز دارد تا برای تشخیص جرم و رسیدگی به قضایا آمادگی بیشتری داشته باشند. این موضوع به ویژه برای جرایمی مانند فیشینگ، انتشار بدافزار، انواع هک و ایجاد دسترسی های غیر مجاز برای سرقت یا تحریف اطلاعات شخصی و مالی بیشتر خود را نشان می دهد.
وکیل فناوری اطلاعات در ایران و جهان
نکته ای که باید مدنظر قرار دهید، تفاوت فعالیت ها و قوانینی است که وکیل بررسی نفوذ به شبکه در ایران و سایر کشورها باید با آن سر و کار داشته باشد. تفاوت فرهنگی، سیاسی، اجتماعی ایران با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای غربی یا شرقی، مجموع قوانین متفاوت سایبری را رقم زده است؛ قوانینی که مردمان آن جامعه برای برقراری نظم و جلوگیری از سواستفاده برخی افراد باید به آن پایبند باشند.
میزان این جرایم نیز در برخی کشورها کمتر و در برخی دیگر بیشتر است. بنابراین وکیلی که در خارج از کشور تحصیل کرده و بزرگ شده، شاید اطلاعات آن چنانی در مورد جرایم سایبری در ایران نداشته باشد؛ زیرا فرهنگ و نوع استفاده از اینترنت در کشورها تفاوت دارد. برای نمونه اظهار نظر و صحبت در مورد وضعیت یا حقوق یک سری از اقلیت های جامعه باعث ایجاد حساسیت هایی شده و بحث برانگیز خواهد بود.
پیگرد قانونی در این کشورها تنها به عنوان یکی از پیامدها شناخته می شود. ضمنا صحبت و انتقاد پیرامون شرایط اداره جامعه توسط دولت در برخی کشورهای شرق ممکن است با واکنش شدید پلیس و نهادهای دیگر همراه باشد. فضای وکالت سایبری در چنین کشورهایی دشوارتر است.
از این رو انجام برخی فعالیت های مجازی شاید در کشورهای دیگر عادی باشد، اما در ایران دردسرساز خواهند بود. برای نمونه می توان به فعالیت سایت های شرط بندی و قمار اشاره داشت که بسیاری از کشورها آن را به رسمیت می شناسند، در حالی که در ایران به لحاظ شرعی و قانونی جرم بوده و با فرد خاطی برخورد صورت خواهد گرفت.
البته صاحبان بسیاری از این سایت ها در خارج از ایران حضور داشته و وکلای جرایم سایبری معمولا از قربانیان آن ها هستند. اعلام جرم دادستانی نسبت به فعالیت های ضد فرهنگ های ایرانی و اسلامی، یکی دیگر از دلایل رایج برای شکایت مردم از فضای مجازی را شامل می شود.
چه زمانی باید به وکیل فناوری اطلاعات مراجعه کرد؟
با وجود تمهیدات در نظر گرفته شده در فضای مجازی برای امنیت و آرامش بیشتر کاربران، گاهی این تلاش ها با شکست مواجه می شود و شاید نتوان جلوی سودجویی بسیاری از افراد را گرفت. برخی افراد که به اصطلاح هکر هم نامیده می شوند، اهداف مختلفی بابت دسترسی غیر مجاز به صفحات و اطلاعات مردم، گروه ها و سازمان ها دارند و شاید هم به این هدف برسند.
در این حالت توصیه ما به شما استعانت از تخصص های و تجارب حقوقی وکیل فناوری اطلاعات و پیگیری این پرونده از مجاری قانونی است. از مزایای اینترنت در دنیای امروزی نیز می توان به یافتن هر چه سریع تر یک وکیل با تجربه و مناسب برای انواع پرونده های سایبری اشاره کرد.
برخی حوه های تخصصی وکیل فناوری اطلاعات
حوزه وکالت فناوری اطلاعات خود می تواند به دسته های مختلفی تقسیم شود که وکیل ارز دیجیتال، وکیل جمع آوری ادله دیجیتال، وکیل کلاهبرداری اینترنتی و وکیل هک و نفوذ از این موارد هستند. البته یک وکیل سایبری ممکن است به تمام این وظایف آگاه و نسبت به آن ها تجربه داشته باشد. در ادامه بد نیست به وظایف و ویژگی های برخی از آن ها اشاره شود.
1- وکیل ارز دیجیتال
این نوع وکیل که به وکیل رمز ارز نیز معروف است، همه جرایم و سرقت هایی که در این فضا به وجود می آید را پیگیری می کند. از آن جایی که بحث ارزهای دیجیتال در کشورمان داغ است، جرایم زیادی هم توسط افراد سودجو مشاهده می شود.
2- وکیل جمع آوری ادله دیجیتال
مستند سازی برای ادله دیجیتال نیز بخش دیگری از وظایف وکیل فناوری اطلاعات را شامل می شود که یک وکیل با دانش و مهارت خود در این زمینه می تواند شرایط را در پرونده شما تغییر دهد. وی با جمع کردن ادله از شبکه های اجتماعی و دستگاه های دیجیتال، وظیفه خود را به خوبی انجام می دهد.
3- وکیل کلاهبرداری اینترنتی
می توان گفت روزانه کلاهبرداری های فراوانی در فضای مجازی رخ می دهد و قربانیان به دنبال پیگیری شرایط خود هستند. چنین وکیلی با همکاری پلیس فتا سعی در رفع پرونده و دستگیری مجرمان خواهد داشت.
شیوه یافتن بهترین وکیل فناوری اطلاعات
همان طور که گفته شد، انتخاب بهترین وکیل فناوری اطلاعات به کمی دقت شما نیاز دارد. امروزه سایت ها و منابع زیادی در دسترس قرار گرفته و می توان با ویژگی ها، شرایط کاری و قوانین هر یک از وکلا به خوبی آشنا شد. البته پیشنهاد می کنیم نظرات مردم را در مورد آن وکیل در فضای مجازی با دقت مطالعه کنید تا در نهایت از انتخابتان پشیمان نشوید.
همین حالا می توانید برای تماس و دریافت مشاوره اولیه رایگان از یکی از بهترین وکلای فناوری اطلاعات در این سایت اقدام کنید. این فرد سابقه و تخصص لازم را برای انجام این کار و رسیدگی به پرونده داشته و از تمام خصوصیات ذکر شده برخوردار است. ضمنا نظرات مردم و موکلا در مورد عملکرد این وکیل بسیار خوب است و می توان روی احساس مسئولیت وی به خوبی حساب کرد.
با دریافت مشاوره اولیه و همچنین مشاوره های بعدی می توانید از حقوق خود در مقابل مجرمین سایبری دفاع کنید. راحت ترین روش های مشاوره اعم از تلفنی، اینترنتی و حضوری برایتان در نظر گرفته شده است تا طبق نیاز خود یکی را به دلخواه انتخاب نمایید. امکان دریافت مشاوره در هر ساعتی از شبانه روز و حتی روزهای تعطیل وجود داشته و تمام آن ها توسط وکیل پایه یک دادگستری انجام می شود.
مزایای دریافت مشاوره از وکیل فناوری اطلاعات
هر یک از افراد که جرایم سایبری و اینترنتی را پیش روی خود می بینند، با دریافت مشاوره از وکیل درجه یک یا وکیل فناوری اطلاعات، مزایایی را از آن خود خواهند کرد. از جمله این مزایا میتوان به این موارد اشاره کنیم:
- شما عزیزان امکان دریافت مشاوره را در هر ساعتی از شبانه روز داشته و می توانید مشکل خود را در میان بگذارید. این مشاوره می تواند حضوری، آنلاین یا تلفنی باشد.
- هر زمان که لازم شد، برای پیگیری پرونده خود می توانید با وکیل متخصص سایبری در تماس باشید و چت کنید.
- حق الوکاله انجام تمام اقدامات به نسبت تجربه بالای این وکیل بسیار به صرفه است. تنها با مقایسه ای با وکلای دیگر شهر می توان به این موضوع پی برد.
- حتی در روزهای تعطیل بدون اتلاف وقت و با سرعت بالا می توانید مشاوره لازم را دریافت کنید.
- در کنار وکیل اصلی می توانید از تیم با تجربه حقوقی وی نیز مشاوره دریافت کرده و نیازهایتان را برطرف نمایید.
سخن آخر
وکیل فناوری اطلاعات ابتدا باید پرونده را با دقت بررسی کرده تا ببیند فرد مقابل چه جرمی مرتکب شده است. براساس آن می توان قیمت نهایی را تخمین زد. بدیهی است در صورت پیچیده بودن پرونده، تعداد جلسات و تلاش های وکیل نیز بیشتر شده و قیمت نهایی نیز افزایش می یابد.