وکیل سایبری

09306734250 - 021-28427137

info@vakiltabatabaee.ir
جستجو کردن

کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر

کلاهبرداری کارت خوان
اشتراک گذاری مقاله

 کلاهبرداری کارت خوان و خود پرداز

کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر- در سال 2008 ، بیش از 1 میلیارد دلار در جرایم مربوط به خودپرداز به سرقت رفته است . مطمئناً ، برخی از سارقان مسیر قدیمی را طی می کنند و آنها را کاملاً تخریب می کنند. اما نوع بسیار آرام و با تکنولوژی پیشرفته ای از سرقت با هدف قرار دادن دستگاه های خودپرداز وجود دارد . به آن اسکیمینگ می گویند .

 Skimmers و کلاهبرداری کارت خوان چیست؟

برای درک بهتر کلاهبرداری کارت خوان باید ابتدا با اسکیمر آشنا شوید. Skimmers کارت خوان های کوچک و مخربی است که در کارت خوان های قانونی پنهان شده اند و از هر شخصی که کارت آنها را جابجا می کند ، اطلاعات را برداشت می کنند.

بعد از  قرار دادن قطعات  به داده های سخت افزاری ، یک سارق در مقابل دستگاه  ایستاده  تا پرونده حاوی تمام داده های سرقت شده را تحویل بگیرد. بدین ترتیب کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر انجام میشود.

در حقیقت با استفاده از این اطلاعات ، او می تواند کارت های شبیه سازی شده ایجاد کند یا فقط مرتکب کلاهبرداری شود.

شاید ترسناک ترین قسمت این باشد که قطعات الکترونیکی اغلب مانع عملکرد صحیح دستگاه خودپرداز یا کارت اعتباری می شوند. و این باعث می شود که تشخیص آنها دشوارتر شود.

کلاهبرداری کارت خوان (1)
کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر

 نحوه اسکیم کردن دستگاهها

برای آنکه موضوع کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر برایتان قابل درک شود، شاید لازم باشد توضیحات بیشتری ارائه کنیم.

ورود به دستگاه های خودپرداز دشوار است ، بنابراین دستگاه های خودپرداز ATM گاهی اوقات بر روی کارت خوان های موجود قرار می گیرند.

بیشتر اوقات ، مهاجمان برای ثبت شماره شناسایی شخصی یا پین های مورد استفاده برای دسترسی به حسابها، از یک دوربین مخفی نیز استفاده میکنند. دوربین ممکن است در کارت خوان باشد ، در بالای خودپرداز نصب شده باشد یا حتی در سقف باشد.

برخی از مجرمان تا جایی پیش می روند که پدهای جعلی PIN را روی صفحه کلیدهای واقعی نصب می کنند تا مستقیماً PIN را ضبط کنند و نیازی به دوربین نداشته باشند.

روش اسکیمر

اسکیمر یک وسیله پلاستیکی کوچک است – غالباً یک غلاف پلاستیکی نازک – که ممکن است در هر جای کارتخوان قرار گیرد. چیپست نوار مغناطیسی کارت را می خواند تا اطلاعات شما را سرقت کند.

بعضی اوقات سارقین دوربین های کوچکی را در نزدیکی دستگاه خودپرداز قرار می دهند تا صفحه کلید را در حالی که مشتری بی احتیاط پین خود را به دستگاه خودپرداز یا کارت خوان دیگر وارد می کند ، مشاهده کنند.

در کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر توسط مجرمان حرفه ای و پیچیده تر، یک صفحه کلید جعلی را روی صفحه کلید واقعی نصب می کنند تا پین را ضبط کنند و سپس این اطلاعات را در یک پیام متنی به آنها منتقل می کنند. چیپست مورد استفاده به راحتی از طریق اینترنت خریداری می شود.

اگرچه برخی از ایالت ها آمریکا  داشتن این نوع چیپست  را جرم می دانند ، اما قانونی وجود ندارد که مانع فروش آنها شود. در سایر ایالت ها ،این چیپست ها کاملاً قانونی هستند ، هرچند هیچ استفاده قانونی ندارند.

قیمت انها ممکن است بین دویست تا هزار دلار باشد. تجهیزات ساخت کارت تقلبی را می توان در حدود 5000 دلار تهیه کرد.

درایران هیچگونه آمار یا قانونی در رابطه با میزان استفاده یا نحوه برخورد با این قطعات وجود ندارد. و اغلب بعد از انجام سرقت توسط مقام های قضایی تحت پیگیری قرار می گیرند.

مجرمی که اطلاعات سرقت شده از طریق اسکیمر را  دارد ، می تواند به راحتی کارت تقلبی برای استفاده در دستگاه های خودپرداز ایجاد و برای خریدهای اینترنتی یا حتی فروش اطلاعات به سایر مجرمان اقدام کند.

روش کار سارقین به روش اسکیمر

در روش کلاهبرداری کارت خوان، سارقان معمولاً با استفاده از حداکثر برداشت روزانه خودپرداز در اسرع وقت و سپس برداشت دیگری اندکی پس از نیمه شب روز بعد و همچنین استفاده از کارتهای بدون پول یا کارتهای بدون اعتبار را در وقت مناسب مورد استفاده قرار می دهند.

« در صورتی که شما نیز با این مشکلات برخورد نموده و از حساب شما به صورت غیر قانونی برداشت انجام شده است. جهت مشاوره حقوقی یا وکیل علیرضا طباطبایی در تماس باشید.


نوشته های مرتبط

روش های کلاهبرداری از دستگاه عابر بانک


چگونه از اسکیم شدن جلوگیری کنیم ؟

بررسی دستکاری در دستگاه فروش می تواند دشوار باشد. بسیاری از ما آنقدر در صف فروشگاههای مواد غذایی نیستیم که فرد بتواند مشخصات  کارت ما را بخواند.

دستگاه های خودپرداز اغلب در کوچه ها یا حتی در فضای باز دست نخورده باقی می مانند و این باعث می شود اهداف راحت تری برای اسکیمرها باشند.

در حالی که بیشتر این مقاله به بحث خودپردازها می پردازد ، به خاطر داشته باشید که پمپ بنزین ها ، ایستگاه های پرداخت برای حمل و نقل عمومی و سایر دستگاه های بدون مراقبت نیز برای حمله آماده هستند .

برای مشاوره با دپارتمان تخصصی وکیل سایبری همین الان اقدام کنید

برای  یافتن نشانه های دستکاری دستگاه را  بررسی کنید

هنگامی که به خودپرداز نزدیک می شوید ، برخی از نشانه های آشکار دستکاری را در بالای خودپرداز ، نزدیک بلندگوها ، کنار صفحه ، خود کارت خوان و صفحه کلید بررسی کنید.

اگر چیزی متفاوت به نظر می رسد ، مانند رنگ یا ماده دیگری ، گرافیکی که به درستی تراز نشده باشد یا هر چیز دیگری که به نظر مناسب نرسد از آن خودپرداز استفاده نکنید.

اگر در بانک هستید ، بهتر است سریع به یک دستگاه خودپرداز کنار خود نگاهی بیندازید و آنها را مقایسه کنید. در صورت وجود اختلافات آشکار ، از هیچ یک استفاده نکنید – در عوض ، دستکاری مشکوک را به بانک خود گزارش دهید.

احتیاط های لازم

اگر یک خودپرداز دارای ورودی کارت چشمک زن باشد تا نشان دهد که در آن باید کارت خودپرداز را وارد کنید و خودپرداز دیگر دارای یک شکاف ساده است ، می دانید که مشکلی پیش آمده است.

بیشتر چیپست ها  روی خواننده موجود چسبانده شده اند و نشانگر چشمک زن را پنهان می کنند. اگر صفحه کلید درست احساس نمی کند – شاید خیلی ضخیم یا خارج از مرکز باشد – ممکن است یک پوشش پین ربایی وجود داشته باشد، استفاده نکنید .

به دنبال نشانه های دیگری از دستکاری مانند سوراخ هایی باشید که ممکن است دوربین یا حباب های چسب  که به صورت عجله ای چسپانده شده اند را مشاهده کرد.

حتی اگر نمی توانید تفاوت ظاهری  را پیدا کنید ، سطوح را فشار دهید. خودپردازها به صورت کاملا بهینه و کامل ساخته شده اند و به طور کلی هیچ قسمت شل ندارند.

کارت اعتباری خوان ها  از تنوع بیشتری برخوردار هستند ، اما هنوز هم: قسمت هایی را که بیرون می زند مانند کارت خوان ، بکشید.

ببینید آیا صفحه کلید به طور ایمن وصل شده است و فقط یک قطعه است. اگر هنگام فشار دادن چیزی حرکت کرد ، می توانید نگران باشید.

هر زمان که پین ​​کارت بانکی  وارد می کنید ، فرض کنید شخصی به دنبال آن است. حتی اگر خودپرداز یا دستگاه پرداخت  خوب به نظر می رسد ، هنگام وارد کردن پین ، با  دست خود آن  را بپوشانید.

دریافت پین ضروری است. بدون آن ، مجرمان در کارهایی که می توانند با داده های سرقت شده انجام دهند محدود هستند.

مجرمان غالباً اسكیمرها را روی دستگاههای خودپرداز نصب می كنند

كه در محلهای بیش از حد شلوغ قرار ندارند زیرا نمی خواهند نصب سخت افزار مخرب یا جمع آوری داده های جمع آوری شده مشاهده شود

خودپردازهای داخلی به طور کلی ایمن تر از خودپردازها در فضای باز هستند زیرا مهاجمان می توانند به ماشین های دیده نشده در فضای باز دسترسی پیدا کنند.

 قبل از استفاده از دستگاه خودپرداز ، دریافت وجه یا انجام کار را متوقف کرده و خطرات را در نظر بگیرید. اکنون بیشتر پایانه های پرداخت از magstripe به عنوان گزینه بازگشت استفاده می کنند و از شما می خواهند به جای کشیدن کارت ، تراشه خود را وارد کنید.

اگر ترمینال کارت اعتباری تراکنش های NFC را می پذیرد ، استفاده از  از برنامه های انتقال پولی  اینترنتی و امن  را در نظر بگیرید. این سرویس های پرداخت بدون تماس اطلاعات کارت اعتباری شما را رمزگذاری می کنند ،

بنابراین اطلاعات واقعی شما هرگز در معرض دید قرار نمی گیرد. اگر مجرمی به نوعی معامله را رهگیری کند ، فقط یک شماره کارت اعتباری مجازی بی فایده دریافت می کند.

کلاهبرداری کارت خوان (2)
کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر

آگاهانه رمز را وارد کنید .

حتی اگر همه کارها را درست انجام دهید و از هر قسمت  از هر دستگاه پرداختی که با آن روبرو هستید عبور کنید (که باعث ناراحتی افراد پشت سر شما می شود) ، می توانید هدف کلاهبرداری قرار بگیرید. اما باید ان را بپذیرید.

بعد از سرقت اطلاعات شما و در صورت متوجه شدن در اسرع وقت به صادرکننده کارت خود (برای کارت های اعتباری) یا بانک (جایی که حساب خود را در آن دارید) گزارش دهید.

هیچ مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود. پول شما پس داده خواهد شد از طرف دیگر ، مشتریان تجاری از حمایت قانونی یکسانی برخوردار نیستند و ممکن است برای بازپرداخت پول سخت تر باشند.

در آخر ، به تلفن خود توجه کنید. بانک ها و شرکت های ارائه دهنده کارت های اعتباری معمولاً سیاست های شناسایی تقلب بسیار فعالی دارند و در صورت مشاهده مورد مشکوک بلافاصله با شما تماس می گیرند ،

معمولاً از طریق تلفن یا پیامک. پاسخ سریع می تواند به معنای متوقف کردن حملات قبل از تأثیر شما باشد بنابراین اس ام اس بانک خود را را همیشه فعال کنید.

فقط به یاد داشته باشید: اگر چیزی در مورد دستگاه خودپرداز یا کارت اعتباری احساس خوبی ندارد ، از آن استفاده نکنید.

نوشته های پیشین

مقالات جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *