چگونه مشاوره با وکیل اینترنتی انجام میگیرد؟
یکی از خدمات حقوقی جدیدی که به لطف توسعه اینترنت در اختیار کاربران قرار میگیرد، مشاوره با وکیل اینترنتی است. این روزها دیگر افراد فرصت کافی برای مشاوره حقوقی به صورت سنتی را ندارند و ترجیح میدهند به صورت تلفنی یا اینترنتی از راهنماییهای وکلای متخصص و مجرب استفاده کنند.
قبل از انتخاب وکیل متخصص فناوری اطلاعات و دریافت مشاوره، لازم است تا متقاضیان به چند نکته توجه داشته باشند. در بخش راهنمای گام به گام مشاوره آنلاین این نکات را مشاهده مینمایید.
راهنمای گام به گام برای مشاوره با وکیل اینترنتی
مسلماً مشاوره با وکیل اینترنتی که یک وکیل متخصص حقوقی و فرد کارشناس است، راه حلی آسان و کم هزینه است. افرادی که از کمک مشاوران حقوقی استفاده میکنند، میتوانند با خیالی آسوده جهت پیگیری امور حقوقی خود اقدام نمایند و پس از به دست آوردن اطلاعات و آگاهی بیشتر در این زمینه از ضررهای احتمالی جلوگیری کنند.
برای دریافت مشاوره حقوقی آن هم به صورت اینترنتی باید نکات مهم زیر را در نظر بگیرید و سپس مراحل بعدی را به ترتیب طی کنید.
1. پس از تحقیق و جستجو بهترین وکیل حقوقی آنلاین را انتخاب کنید. این روزها بسیاری از افراد هستند که اصلاً وکیل نیستند. اما در اینترنت مشاوره حقوقی به متقاضیان ارائه میکنند. بنابراین باید توجه داشته باشید از طریق سایتهای معتبر اقدام کنید و تنها با افرادی که جزء وکلای پایه یک دادگستری هستند، مشورت کنید.
2. بهتر است مشکل خودتان را صریح و شفاف به اطلاع وکیل برسانید.
3. اگر در حال حاضر پرونده شما در جریان است، اسناد و مدارک لازم را در اختیار وکیل قرار بدهید. امکان ارسال عکس و اسکن مدارک از طریق شبکههای اجتماعی وجود دارد.
4. بعد از مطرح کردن مشکلات و مسائل پیش آمده اگر نیاز به مدارک خاصی است، حتماً مدارک را به وکیل ارائه نمایید.
5. برای دریافت مشاوره اینترنتی، باید وقت قبلی بگیرید. در سایت وکیل طباطبایی میتوانید در بالای صفحه، گزینه مشاوره آنلاین را انتخاب نموده و پس از نوشتن نام و نام خانوادگی، تلفن همراه خود را وارد نمایید. در بخش بعدی میتوانید نوع درخواست را ثبت کنید و پس از نوشتن آدرس و شرح مختصری درباره موضوع، هزینه مشاوره را بپردازید. به این صورت وقت مشاوره رزرو میشود و ظرف مدت دو ساعت کاری از طریق سایت پیامکی برای شما ارسال خواهد شد. در این پیامک زمان مشاوره به اطلاع شما میرسد.
6. از طریق سایت مشاوره آنلاین حقوقی، میتوانید برای وکیلی که انتخاب کردهاید، وقت بگیرید. امکان رزرو اینترنتی مشاوره حقوقی هم در بعضی از سایتها وجود دارد.
7. درباره مدت زمان و هزینه مشاوره با وکیل اینترنتی تحقیق کنید. معمولاً در سایتها مدت زمان مشاوره مشخص شده است. اگر وکیل علیرضا طباطبایی را به عنوان مشاور آنلاین حقوقی انتخاب کنید، هزینه مشاوره آنلاین برای هر جلسه مشاوره ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود.
8. در هنگام تماس و دریافت مشاوره آنلاین فقط درباره نکات اصلی پرونده و خواستههایی که دارید، صحبت کنید.
9. قبل از پرداخت هزینه مشاوره با وکیل اینترنتی و تکمیل فرم مشاوره، تمام شرایط را مطالعه کنید. زیرا امکان بازپرداخت وجه به صورت اینترنتی وجود ندارد.
10. پس از تماس یا رزرو وقت به صورت اینترنتی، بعد از 2 ساعت از طریق پیامک، اطلاعات مربوط به زمان مشاوره برای شما ارسال میشود. هنگام تکمیل فرم درخواست مشاوره، نوع درخواست خود را مشخص کنید. برای دریافت پیامک و برقراری ارتباط با تیم حقوقی وکیل علیرضا طباطبایی باید نام و نام خانوادگی و تلفن همراه خود را در فرم ثبت نام بنویسید.
انواع روشهای مشاوره با وکیل اینترنتی
افرادی که با مشکلات حقوقی مواجه میشوند، ترجیح میدهند قبل از طرح شکایت، ارائه دادخواست و طی مراحل قانونی برای مراجعه به دادسرا از کمک یک وکیل یا مشاور حقوقی استفاده کنند. مشاوره با وکیل اینترنتی میتواند به متقاضیان کمک کند تا زوایای حقوقی و قانونی پرونده را بررسی کنند و اطلاعات کافی درباره موضوع پرونده به دست بیاورند.
پس از دریافت مشاوره، فرد میتواند اطلاعات دقیقی درباره آثار و نتیجه عمل خود به دست بیاورد و اگر نیاز باشد برای رسیدگی به پرونده، وکیل بگیرد. بعضی از افراد هم پس از دریافت مشاوره و گرفتن راهنمایی بدون کمک وکیل شخصاً اقدامات لازم را پیگیری میکنند. برای دریافت مشاوره از وکلای متخصص حقوقی، چند روش وجود دارد که در این قسمت به آنها اشاره میکنیم.
مشاوره حقوقی آنلاین
به دلیل اینکه اکثر افراد این روزها تمام کارهای خود را به صورت اینترنتی انجام میدهند، بسیاری از وکلای متخصص و پایه یک دادگستری امکان ارائه مشاوره حقوقی آنلاین را برای کاربران و متقاضیان فراهم کردهاند. بنابراین از طریق ابزارهای آنلاین، تماس تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین امکان برقراری ارتباط با وکلای متخصص وجود دارد. بعضی از افراد هستند که یک وکیل متخصص پیدا کردهاند. اما به دلیل اینکه خودشان در شهر دیگری ساکن هستند، دسترسی به وکیل ندارند و ترجیح میدهند از خدمات آنلاین برای مشاوره با وکیل اینترنتی استفاده کنند. مشاوره حقوقی آنلاین به سه طریق انجام میشود.
برگزاری جلسه آنلاین با وکیل
امکان برقراری تماس تصویری و مشاوره آنلاین با وکیل متخصص وجود دارد. فقط موکلان باید طی مدتی که برای آن ها مشخص شده موضوع پرونده را مطرح کنند و سوالات خود را از وکیل بپرسند.
چت کردن به صورت آنلاین با مشاور یا وکیل حقوقی
امکان دریافت مشاوره حقوقی به صورت صوتی و نوشتاری یا همان چت کردن هم وجود دارد. در این روش وکیل با موکل خود به صورت صوتی یا پیام متنی ارتباط برقرار میکند. موکل میتواند با ارسال ویس سوالاتی که درباره پرونده دارد را با وکیل مطرح کند و پاسخ سوالات را دریافت کند. امکان ارسال پرسشها و شکایتها از طریق پیامهای متنی نیز میسر شده است.
تماس تلفنی با وکیل حقوقی
برقراری تماس تلفنی با وکیل و مشاور حقوقی نیز یکی از روشهای دریافت مشاوره غیرحضوری است. متقاضیان در این روش باید ابتدا وقت قبلی بگیرند و در زمان مشخص شده آمادگی لازم برای برقراری تماس تلفنی را داشته باشند.
نکته: برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین یا تماس تلفنی با وکیل، متقاضیان باید از قبل هزینههای مربوط به مشاوره را پرداخت کنند و مشاوره آنلاین رایگان نخواهد بود.
وکیل دعاوی اینترنتی چگونه مشاوره میدهد؟
اگر قصد مشاوره با وکیل اینترنتی را داشته باشید، ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که وکیل دعاوی اینترنتی چگونه مشاوره میدهد؟
در بخش راهنمای گام به گام مشاوره با وکیل اینترنتی، مراحلی که باید به عنوان متقاضی طی کنید، آورده شده است. شما به عنوان متقاضی باید ابتدا با وکلای متخصص مشورت کنید و درخواست حقوقی خود را ارائه نمایید. مراحل ارائه مشاوره آنلاین حقوقی به این صورت است که:
- متقاضیان ابتدا هزینه مشاوره را پرداخت میکنند و منتظر میشوند تا در زمان مشخص شده بتوانند با وکیل حقوقی مشورت کنند.
- امکان برقراری ارتباط از طریق تماس تصویری با وکیل متخصص وجود دارد.
- متقاضیان باید سعی کنند هنگام انجام مکالمه یا تماس تصویری، نکات اصلی پرونده را مطرح کنند تا بتوانند از فرصتی که در اختیار آن ها قرار گرفته، بهترین استفاده را داشته باشند. معمولاً مدت زمان مشاوره آنلاین ۲۰ دقیقه است.
- آخرین مرحله از مشاوره با وکیل اینترنتی، ارائه راهکار از جانب وکیل است. به این ترتیب وکیل متخصص پس از بررسی پرونده، مشاهده اسناد و مدارک و شنیدن توضیحات موکل خود، میتواند راهکارهای اصولی و قانونی برای حل و فصل مشکل به کاربران ارائه کند.
در نهایت متقاضی پس از مشاوره با وکیل اینترنتی، میتواند برای احقاق حق خود از راهکارهای قانونی استفاده نماید. بعضی از متقاضیان هستند که برای تنظیم دادخواست و آماده کردن شکوائیه از مشاوره وکلای اینترنتی استفاده میکنند. به این صورت متقاضیان بدون پرداخت حق الوکالههای سنگین، میتوانند پس از ارائه مدارک، راهنماییهای لازم برای تنظیم اوراق قضایی را از مشاوران دریافت نمایند.
متقاضیان پس از صحبت با وکیل حقوقی میتوانند درباره چند و چون پرونده اطلاعات دقیقتری به دست بیاورند و در صورت لزوم برای پیگیری روند پرونده از کمک وکیل استفاده کنند. درصورتیکه وکیل مربوطه پرونده متقاضی را بپذیرد، وکیل به عنوان نماینده موکل خود، برای دفاع از او در دادگاه حاضر میشود.
وظایف وکیل دعاوی اینترنتی پس از قبول پرونده
- تهیه کردن دادخواست، لوایح و شکوائیههای لازم
- تنظیم قراردادهای مورد نیاز برای موکلین خود
- بررسی پروندههای مشابه برای آشنایی بهتر با پرونده جاری و انجام اقدامات لازم
- جمع کردن مستندات، مدارک و ادله برای ارائه به دادگاه و دفاع از موکل خود
- شرکت در جلسههای دادگاه
- انجام مذاکرات، ارائه توضیحات و مطالعه پرونده
- ارائه نمودن دادخواست لایحه و شکوائیه به همراه مدارک، شواهد و دفاع از موکل در دادگاه
در کدام پرونده جرائم و دعاوی میتوان مشاوره اینترنتی دریافت نمود؟
مشاوره با وکیل اینترنتی دارای موضوعات متعددی است. در واقع این روزها یکی از بهترین روشها برای پیگیری و حل مشکلات قضایی و حقوقی دریافت مشاوره به صورت آنلاین یا اینترنتی است. افرادی که نیاز به یک پاسخ سریع دارند و میخواهند خیلی زود اطلاعات حقوقی درباره پرونده خود به دست بیاورند، میتوانند از طریق تماس تلفنی یا مشاوره اینترنتی با یک وکیل متخصص تماس بگیرند و بتوانند با سرعت عمل بیشتری به حل مشکلات خود بپردازند. اما ممکن است این سوال مطرح شود که در کدام پروندهها و جرائم و دعاوی میتوان از مشاوره آنلاین استفاده نمود؟
در حال حاضر امکان دریافت مشاوره حقوقی آنلاین با موضوعات زیر امکانپذیر است.
آیا در همه دعاوی اعم از سایبری، ملکی، حقوقی و کیفری میتوان مشاوره از وکیل دریافت نمود؟
پاسخ این سوال مثبت است. در همه دعاوی اعم از سایبری، ملکی، حقوقی و کیفری میتوان مشاوره از وکیل دریافت نمود. در سالهای اخیر به دلیل اینکه خدمات اینترنتی گسترش پیدا کرده است، بسیاری از متقاضیان برای بررسی پروندههای حقوقی خود به صورت آنلاین مشاوره دریافت میکنند و کمتر پیش میآید که به دفتر وکیل مراجعه کنند و به صورت سنتی مشاوره بگیرند. بنابراین اگر برای مشکلات حقوقی نیاز به مشاوره با وکیل اینترنتی دارید، نگران نباشید در صورت نیاز میتوانید به سایت وکیل طباطبایی مراجعه نمود و به صورت آنلاین خدمات مشاوره دریافت نمایید.
مشاوره حقوقی به صورت تلفنی یا آنلاین، افراد را قادر میسازد تا به صورت غیر حضوری از خدمات وکلای حقوقی استفاده کنند. برای انجام مشاوره به این صورت نیازی به حضور در دفتر وکالت و پرداخت حق الوکاله نیست.
برای مشاوره با وکیل اینترنتی متقاضیان میتوانند از پیام رسانهای اجتماعی مانند واتساپ، تلگرام، اینستاگرام ، شمارههای تماس و همچنین وب سایت استفاده کنند. به این صورت متقاضیان سوالات خود را مطرح میکنند و راهکارها و راهنماییهای لازم برای مسائل حقوقی خودشان را دریافت مینمایند.
مشاوره با وکیل اینترنتی علیرضا طباطبایی
چنانچه در رابطه با دعاوی سایبری، ملکی، حقوقی و کیفری نیاز به راهنمایی دارید میتوانید از طریق مشاوره با وکیل اینترنتی علیرضا طباطبایی ، خیلی سریع پرونده خود را حل و فصل کنید. تیم حقوقی وکیل طباطبایی از وکلای حرفهای تشکیل شدهاند. آنان میتوانند در کوتاهترین زمان ممکن خدمات مشاوره حقوقی حرفهای به هموطنان عزیز ارائه کنند. اگر به دنبال یک تیم متخصص مجرب و قابل اعتماد برای مشاوره با وکیل اینترنتی میگردید، پیشنهاد ما به شما مراجعه به سایت وکیل طباطبایی و دریافت مشاوره آنلاین است.
با مراجعه به سایت میتوانید در هر ساعت از شبانه روز با وکیل مستقیم خود ارتباط داشته باشید. در تمام روزهای هفته وکلای حرفهای این مجموعه آمادگی پاسخگویی به متقاضیان و موکلان خود را دارند. شما عزیزان میتوانید نام وکیل را خودتان انتخاب کنید و پس از تحقیق و جستجو درباره هر وکیل در نهایت مشاوره خود را با وکیلی انجام دهید که خودتان انتخاب میکنید. مشاوره آنلاین با وکلای مجرب این مجموعه هزینه معقول و مقرونبهصرفهای دارد. همچنین وکلای این مجموعه اسرار موکلان خود را حفظ میکنند و متقاضیان دریافت مشاوره، هیچگونه نگرانی بابت فاش شدن اسرار خود نخواهند داشت.
کلام پایانی
در این مقاله درباره نکات کلیدی که هنگام مشاوره با وکیل اینترنتی باید به آن ها توجه داشته باشید، صحبت کردیم. انواع مختلف مشاوره آنلاین وجود دارند که شما با توجه به نوع پرونده و نیاز خود میتوانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. جهت کسب اطلاعات دقیقتر برای برقراری تماس با وکلای این مجموعه، میتوانید با شمارههای موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.