معرفی وکیل سایبری و متخصص جرایم سایبری
در دنیای امروزی، اینترنت به طور کلی مناسبات افراد و ارتباطات آن ها را تغییر داده است. این تحولات عظیم در زندگی و فضای مجازی باعث به وجود آمدن مشکلاتی از جمله جرمهای رایانهای شدهاند. ازآنجاکه نمیتوان زندگی بدون اینترنت و فضای سایبری را تصور کرد، باید مشکلات و جرمهای رایانهای را هم بپذیریم. ولی مواجهه با پروندههای جرایم سایبری چطور ممکن است و چگونه میتوان با چنین مشکلاتی برخورد کرد؟
وکیل سایبری میتواند با ارائه مشاوره حقوقی به افرادی که مورد کلاهبرداری یا جرم قرار گرفتهاند، کمک کند تا حقوق خود را به دست بیاورند و کمترین آسیب را ببینند. اگر شما در حوزه فضای مجازی نیاز به یک وکیل سایبری حرفه ای و مجرب دارید، با معرفی وکیل سایبری وکیل طباطبایی و مراجعه به سایت ایشان، مشکلات حقوقی خود را در حوزه سایبری و فضای مجازی مطرح و مرتفع نمایید.
بهترین وکیل سایبری کیست؟
در ابتدای بحث اشاره کردیم که این روزها اغلب ارتباطات و مراودات افراد در فضای مجازی صورت میگیرد. گذشته از اینکه فضای مجازی دارای مزایای بسیار زیادی است. اما ممکن است معایبی هم داشته باشد. وجود مشکلات عدیده برای کاربرانی که در فضای مجازی مورد سوء استفاده و کلاهبرداری قرار میگیرند، باعث شده تا قوانینی برای جرایم سایبری وضع شود و وکلای سایبری به عنوان متخصصان و مشاوران حقوقی در این حوزه مشغول به کار شوند.
درست است که افراد باید خودشان دانش و اطلاعات خود را بالا ببرند. اما استفاده از کمک مشاوران و راهنماییهای افراد خبره در این حوزه نیز ضرورت دارد. این افراد خبره همان وکلای پایه یک دادگستری هستند که در حوزه جرایم اینترنتی فعالیت میکنند و به آن ها وکیل سایبری گفته میشود. اما بهترین وکیل سایبری کیست؟
بهترین وکیل سایبری شخصی است که توانایی حقوقی لازم و دانش کافی در رابطه با مقررات این حوزه داشته باشد. فردی که به عنوان وکیل جرایم رایانهای فعالیت میکند، حتماً باید تجربه کافی در پیگیری و رسیدگی به پروندههای دعاوی سایبری را داشته باشد. از جمله ویژگیهای این وکیل پیگیری و ممارست برای دریافت نتیجه مطلوب در حوزه دعاوی سایبری است. در نهایت وظیفه وکیل سایبری دفاع از حقوق و آبروی تضییع شده موکل خود است.
جرایم سایبری کدماند؟
اکنون که قرار است در رابطه با ویژگیهای وکیل اینترنتی صحبت کنیم، باید در رابطه با جرایم سایبری نیز اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. درست است که تکنولوژیهای جدید محاسن بیشماری دارند. اما در این عرصه نیز افرادی هستند که با سوء استفاده و ارتکاب جرم، مشکلاتی را برای دیگران به وجود میآورند. جرمهای رایانهای با استفاده از ابزارها و وسیلههای اینترنتی، سیستمهای مخابراتی و کامپیوترها انجام میشوند.
در قانون جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۸۸ قوانینی وضع شدند تا بتوانند از کلاهبرداری، جاسوسی، جعل اسناد و تخریب اطلاعات جلوگیری کنند. افرادی که به عنوان متخلف وارد سیستمهای کامپیوتری دیگران میشوند، نفوذ غیرقانونی انجام میدهند، اطلاعات شخصی دیگران را به سرقت میبرند یا از اطلاعات آن ها سو استفاده میکنند، مرتکب جرم شدهاند. مصادیق جرمهای رایانهای بر اساس قوانین کشور ما که بهترین وکیل سایبری در آنها صاحب تجربه است ، عبارتاند از:
جعل رایانهای
بر اساس قانون افرادی که به صورت غیر قانونی اطلاعات کارتهای حافظه یا اطلاعات قابل پردازش در سامانههای رایانهای را تغییر دهند، مرتکب جرم شدهاند. از ۱ تا ۵ سال حبس و جزای نقدی به مبلغ ۲ تا ۱۰ میلیون تومان در انتظار آن ها خواهد بود.
کلاهبرداری اینترنتی
کسی که به صورت غیر مجاز اعمالی از قبیل حذف، ایجاد یا توقف دادههای رایانهای را انجام دهد و یا به صورت قانونی منفعت یا خدماتی را برای دیگران تحصیل کند، مرتکب جرم میشود. این افراد علاوه بر اینکه باید رد مال را انجام دهند. به ۱ تا ۵ سال حبس محکوم میشوند. در مواردی نیز باید ۲۰ میلیون ریال جزای نقدی بپردازند. از جمله موارد کلاهبرداری اینترنتی نیز میتوان به جعل کارتهای بانکی، فیشینگ درگاه پرداخت جعلی، ارسال پیامکهای تقلبی، قرعهکشی و تبلیغات غیر قانونی، سرقت اطلاعات هویتی، راهاندازی سایتهای شرطبندی و جعلی اشاره نمود.
شنود غیر مجاز
شنود غیر مجاز نیز یکی از مصادیق جرایم رایانهای است. بر اساس ماده ۲ قانون، افرادی که به نحو غیرقانونی از ابزارهایی برای شنود غیر مجاز و نفوذ به سامانههای رایانهای و مخابراتی استفاده کنند، مرتکب جرم شدهاند. مجازات این افراد نیز ۱ تا ۴ میلیون تومان جزای نقدی و ۶ ماه تا ۲ سال حبس است.
هتک حیثیت دیگران در فضای مجازی
تمام افراد در فضای مجازی محتویات خصوصی، عکسها و فیلمهایی دارند که جزو اطلاعات محرمانه آن ها محسوب میشود. اگر کسی به صورت غیرقانونی اقدام به توزیع و انتشار این عکسها در فضای مجازی نماید، مرتکب رفتار مجرمانه شده و بر اساس ماده ۱۷ قانون به حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم میشود. مجازات این جرم از ۹۱ روز تا دو سال حبس و ۵۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون جزای نقدی است.
منتشر کردن محتویات غیر مجاز
مجرمانی که در فضای مجازی عکسها و فیلمهای مستهجن منتشر کنند. طبق قانون به حبس و جزای نقدی محکوم میشوند. افرادی که از طریق انتشار محتویات برهنگی زن و مرد یا پرونوگرافی کودکان و فیلم های آمیزش جنسی مرتکب جرم شوند، برابر با ماده ۱۴ قانون جرایم رایانهای، هر دو مجازات حبس و جزای نفتی را باید تحمل کنند.
نشر اکاذیب، اعمال خلاف عفت عمومی، ایجاد اختلال در سامانههای اینترنتی، سرقت و تخریب دادههای رایانهای و مخابراتی و … نیز جزء جرایم رایانه ای هستند.
ویژگیهای بهترین وکیل سایبری
وکلای پایه یک دادگستری در حوزه دعاوی حقوقی، کیفری و خانوادگی تجارب بسیاری دارند. اما به دلیل جدید بودن جرایم رایانهای، بسیاری از وکلا هستند که تخصص کافی در این حوزه را ندارند. بنابراین هنگام انتخاب وکیل متخصص باید بدانید که ویژگیهای بهترین وکیل سایبری یا وکیل فناوری اطلاعات چیست. ازآنجاکه قوانین مربوط به فضای مجازی از سال ۱۳۸۸ تصویب شده، طبیعی است که مردم عادی اطلاعات کافی درباره روند امور حقوقی نداشته باشند. اما اگر به یک وکیل سایبری حرفه ای مراجعه کنند، میتوانند از دانش و تسلط او بر قوانین، بهره ببرند.
بهترین وکیل سایبری به خاطر اشراف بالایی که بر حوزه جرایم اینترنتی دارد، میتواند در حل مسئله به افراد کمک کند و باعث پیروزی در پرونده شود. طرز برخورد وکیل سایبری اهمیت زیادی دارد و برای قاضی اهمیت دارد که نحوه دفاع وکیل از موکل خود چگونه باشد. به طور کلی تجربه و حسن سابقه وکیل میتواند تأثیر مستقیمی بر رأی دادگاه داشته باشد. وکیل پرونده باید بر روند عملی دادگاه اشراف کافی داشته باشد و در جلسه مشاوره حقوقی، نظرات درست و اصولی ارائه دهد تا بتواند بر سرنوشت دعوا تأثیر بگذارد. از جمله ویژگیهای وکیل سایبری حرفه ای میتوان موارد زیر را نام برد.
داشتن اطلاعات به روز
همانگونه که دنیای اینترنت روز به روز در حال گسترش و پیشرفت است، جرایم سایبری نیز مرتب در حال تغییر و تحول هستند. بنابراین نیاز است که وکیل اطلاعات و دانش خود را در این حوزه به روز کند. وکیلی که دارای دانش و تجربه کافی در این حوزه باشد و روز به روز خود را با قوانین مربوطه و جرمهای رایانهای وفق دهد، میتواند موفقتر عمل کند.
تخصص و تجربه بالا
بهترین وکیل سایبری باید مهارتهای لازم برای تجزیه و تحلیل مدارک دیجیتالی را داشته باشد و تخصص کافی برای نگارش لایحه دفاعیه و ارائه استدلالهای قانونی داشته باشد. تسلط بر قوانینی باعث میشود تا وکیل استدلالهای حقوقی متقاعدکننده در جلسات دادگاه ارائه دهد و به خاطر آشنایی که با قوانین دارد، بتواند روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد.
سابقه و تجربه بالا
تشخیص نوع جرم رایانهای ارتباط مستقیمی با سابقه و تجربه وکیل دارد. هرچه وکیل سابقه بیشتری در رسیدگی به چنین پروندههایی داشته باشد، راحتتر میتواند جرم ارتکابی را تشخیص دهد و اقدامات قانونی لازم را انجام دهد.
اخلاق و امانت داری
بهترین وکیل سایبری باید فرد صادقی باشد و اطلاعات موکل خود را به عنوان امانت نگه دارد. فردی که اخلاق خوبی داشته باشد، میتواند با تمام توان از موکل خود دفاع نماید. برقراری ارتباط خوب با موکل نیز اهمیت زیادی دارد. هنگامی که وکیل در دسترس موکل باشد و بتواند به خوبی با او ارتباط برقرار کند، روند رسیدگی به پرونده سریعتر میشود.
مهارت های مذاکره
بهترین وکیل سایبری باید بتواند با مقامات قضایی و طرفین دعوا مذاکره کند. گاهی اوقات فقط دارا بودن مهارتهای تحلیلی و اطلاعات فنی کافی نیست و وکیل باید بتواند برای جلب رضایت دیگران از مهارتهای گفتگو و مذاکره خود استفاده کند. بنابراین فردی که قابل اعتماد باشد و اصول اخلاق حرفهای را بداند به راحتی میتواند از اسرار موکل خود محافظت نموده و در مواقع لزوم از مهارتهای مذاکره و تجارب شخصی خود برای رسیدگی به پرونده استفاده نماید.
وظایف بهترین وکیل سایبری
وظایف بهترین وکیل سایبری بسیار گسترده هستند. پس از مراجعه موکل به دفتر وکالت و یا انجام مشاوره حقوقی، نوبت به بررسی پرونده و جمع آوری و آماده سازی مدارک و شواهد میشود. هنگامی که وکیل نوع جرم ارتکابی را تشخیص دهد، اقدامات قانونی لازم برای تعقیب مجرم و پیگیری پرونده را آغاز میکند. وظیفه اصلی وکیل سایبری دفاع از حقوق قربانیان در مراجع قضایی است و باید بتواند از حریم خصوصی و حقوق موکل خود دفاع کند. از جمله وظایف اصلی بهترین وکیل سایبری میتوان موارد زیر را نام برد.
- مشاوره حقوقی
- بررسی پرونده
- آماده سازی و جمع آوری اسناد
- جمع کردن ادله دفاعی
- حضور در جلسات دادگاه
- طرح دعاوی
- اعتراض به حکم دادگاه
- انجام اقدامات قانونی برای جبران خسارت موکل
- تنظیم شکوائیه و ارائه دفاعیه قوی
- ارائه درخواست صدور حکم تأمین خواسته
نحوه رسیدگی به پرونده توسط وکیل سایبری حرفه ای
نحوه رسیدگی به پرونده توسط بهترین وکیل سایبری اهمیت زیادی دارد. جهت بررسی یک پرونده ابتدا وکیل باید با موکل خود ملاقات نماید. و اقدام به دریافت اطلاعات اولیه نماید. این اطلاعات شامل موارد زیر میشوند.
- تاریخ و زمان وقوع جرم
- شرح جرم
- مکان جرم
- افراد درگیر در جرم
- سازمانهای درگیر در جرم
- شواهد و مدارک موجود
بعد از این مرحله وکیل باید تمام شواهد و مدارک را بررسی کند. این مدارک عبارتاند از:
- گزارش کارشناس
- گزارش پلیس
- فایلهای رایانهای
- پیامهای الکترونیکی
در مرحله بعدی، نوبت به مطالعه قوانین و مقررات میرسد. بهترین وکیل سایبری باید قوانین را بررسی کند تا تشخیص دهد که آیا جرمی واقع شده است یا خیر؟
اگر وکیل با مجازاتهای قانونی جرمهای رایانهای آشنا باشد. میتواند بهترین دفاع را ارائه دهد و از تجربیات قبلی خود استفاده نماید. در نهایت، بهترین راهبرد دفاعی توسط وکیل استفاده میشود و پس از طی کردن مراحلی که در بالا به آن ها اشاره کردیم. اقدام به دفاع از موکل خود مینماید. دفاع بهترین وکیل سایبری میتواند شامل موارد زیر باشد.
- ارائه درخواست برائت
- ارائه درخواست تخفیف در مجازات
- درخواست تعلیق اجرای مجازات
- ارائه درخواست اعاده دادرسی
چگونه یک وکیل سایبری پیدا کنیم؟
پیدا کردن یک وکیل سایبری حرفه ای نیازمند تفحص و جستجوی بسیار است. افرادی که در حوزه جرمهای اینترنتی فعالیت میکنند، معمولاً در سایتهای اینترنتی نیز فعالیت میکنند و وابسته به مؤسسات حقوقی معتبر هستند. مراجعه به کانون وکلا نیز یکی دیگر از روشهای پیدا کردن یک وکیل سایبری خوب است. البته راهکارهای دیگری هم هستند که بتوانند برای پیدا کردن وکیل فضای مجازی به شما کمک کنند. این موارد عبارتاند از:
- جستجو در اینترنت
- پرس و جو از آشنایان، همکاران و نزدیکان
- مراجعه به مؤسسات حقوقی و کانون وکلای دادگستری
شماره بهترین وکیل سایبری
جهت پیدا کردن شماره تماس بهترین وکیل سایبری میتوانید در اینترنت جستجو کنید. شما میتوانید جهت دریافت مشاوره تلفنی یا مراجعه حضوری برای انجام مشاوره حقوقی با شماره 02128427137 تماس حاصل فرمایید.
آدرس وکیل سایبری حرفه ای
امکان مشاوره تلفنی و آنلاین با وکلای متخصص جرایم رایانهای وجود دارد. اما گاهی اوقات تماس تلفنی یا گفتگوی آنلاین میتواند سبب ایجاد سوء تفاهم شود. بنابراین لازم است که یک جلسه مشاوره حضوری با بهترین وکیل سایبری داشته باشید. اما داشتن آدرس دفتر وکیل سایبری برای مراجعه حضوری ضروری است.
آدرس دفتر وکیل سایبری، وکیل علیرضا طباطبایی : آدرس تهران: بلوار آیت الله کاشانی- اباذر -نبش شالی- پلاک ۹ -واحد ۶ آدرس کرج: بلوار طالقانی شمالی- حد فاصل خیابان شجاعی و اسدنیا -برج سایه- طبقه ۱۰ -واحد ۳۱
هزینه بهترین وکیل سایبری چقدر است؟
هزینه بهترین وکیل سایبری حرفه ای با توجه به موارد گوناگونی تعیین میشود. حق الوکاله وکیل متناسب با خدماتی است که ارائه میکند. این خدمات شامل تمام اقدامات میشود که از ابتدا تا انتهای روند رسیدگی به پرونده وکیل انجام میدهد. از جمله فاکتورهای تأثیرگذار بر هزینه بهترین وکیل سایبری میتوان موارد زیر را برشمرد.
نوع جرم
نوع جرم رایانهای به میزان زیادی روی هزینه وکیل تأثیر دارد. گاهی اوقات جرم رایانهای کلاهبرداری اینترنتی است. به خاطر اینکه این جرم ها پیچیدگی زیادی دارد، رسیدگی به آن ها بسیار سخت است و نیاز به طی مراحل قانونی زیادی دارد. همین امر باعث میشود تا هزینه وکیل نیز افزایش پیدا کند.
بعضی مواقع نیز تخریب اطلاعات سازمانها و شرکتهای دولتی توسط مجرمان انجام میگیرد. به دلیل اینکه اطلاعات دولتی اهمیت زیادی دارند، مجازاتهایی که علیه این جرمها وضع میشود، بسیار سنگین است. بنابراین وکیل باید تجربه و تبحر بالایی داشته باشد تا بتواند از موکل خود دفاع کند و در مجازات او تخفیف بگیرد. بنابراین طبیعی است که هزینه وکیل زیاد باشد.
میزان پیگیری پرونده
میزان پیگیری وکیل پرونده نیز باعث افزایش هزینه وکالت میشود. هرچه پرونده پیچیدهتر باشد به مراجع بالاتری ارجاع داده میشود و رسیدگی به پرونده در دادگاههای متعددی انجام میشود. بنابراین پیگیری پرونده در مراحل بالاتر دادرسی نیازمند پرداخت هزینه بیشتر است.
هزینه تنظیم اوراق قضایی
تنظیم کردن اوراق قضایی مانند شکوائیه، لایحه دفاعیه، درخواست صدور حکم، درخواست تخفیف مجازات و … دارای هزینه است. تمام هزینهها نیز باید توسط موکل پرداخت شود. به طور کلی شرایط پرونده و توافقاتی که بین وکیل و موکل انجام میشود، تعیین کننده هزینه است. اما موارد دیگری هم روی هزینه نهایی تأثیر دارند. تخصص، شهرت و تجربه وکیل نیز میتواند حق الوکاله را افزایش دهد. وکیلی که مجرب باشد تجربه انجام پروندههای زیادی در حوزه جرایم رایانهای را داشته باشد، مسلماً نسبت به افرادی که تخصص و تجربه کافی ندارند، حق الوکاله بیشتری دریافت میکند.
موقعیت جغرافیایی و شهر محل سکونت
در شهرهای بزرگ وکلایی که سابقه زیادی در رسیدگی به امور قضایی و جرایم رایانهای دارند، هزینه بیشتری نسبت به وکلایی که در شهرهای کوچک خدمت میکنند، دریافت مینمایند.
مدت زمان دادرسی پرونده
اگر مدت زمان دادرسی پرونده طولانی شود و برای صدور حکم نیاز به صبر و حوصله زیادی باشد، وکیل مسلماً هزینه بیشتری دریافت میکند. چراکه این پرونده باید از جهات مختلف بررسی شود و چندین حکم برای آن صادر شود. بنابراین وکیل متناسب با مدت زمان دادرسی پرونده، هزینه وکالت را مشخص میکند.
مزایای استفاده از بهترین وکیل سایبری
با استفاده از خدمات بهترین وکیل سایبری و انجام مشاوره حقوقی با وکیل فضای مجازی، احتمال دستیابی به موفقیت در مراحل رسیدگی به پرونده افزایش پیدا میکند. وکیل سایبری حرفه ای میتواند از حقوق موکل خود دفاع کند. همچنین به دلیل آشنایی وکیل فضای مجازی با قوانین و مقررات حوزه جرایم رایانهای، وکیل میتواند استدلالها و راهکارهای قانونی مفیدی را به موکل خود ارائه نماید.
به دلیل اینکه مردم عادی اطلاعات چندانی در رابطه با جرمهای رایانهای و قوانین این حوزه ندارند، ضرورت دارد که از کمک وکیل سایبری حرفه ای استفاده شود. فردی که به راه و چاه آشنا باشد و بداند بهترین و سریعترین راهکار برای حصول نتیجه در پروندههای جرایم رایانهای کدام است.
کلام پایانی
وکیل سایبری حرفه ای کسی است که نسبت به جدیدترین قوانین جرایم رایانهای آگاه باشد. تجربه بالایی در رابطه با پروندههای جرایم سایبری داشته باشد. جزو وکلای پایه یک دادگستری باشد و بتواند با ارائه راهکارهای قانونی در مدت زمانی کوتاه، نتیجه مطلوبی را برای موکل خود دریافت کند. جهت مشاوره با وکیل سایبری حرفه ای و انجام مشاوره حقوقی میتوانید با شمارههای موجود در سایت وکیل طباطبایی تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت مراجعه حضوری به دفتر وکالت و دریافت راهکار برای مشکلات حقوقی، میتوانید به آدرس دفتر وکیل طباطبایی در شهر تهران و کرج مراجعه نمایید.